google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Baklava   

250 g pistachenoten 250 g marsepein 0,5 dl amaretto filodeeg 150 g boter 2 dl vloeibare honing  
250 g walnoten 150 g amandelnoten 250 g gedroogde abrikozen 500 g fijne suiker  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Pureer in de blender pistachenootjes en marsepein met Amaretto tot een vaste pasta. Vet een laag filodeeg in met gesmolten boter. Leg daarop een 2e vel en borstel het in met de boter. Smeer pasta op het vel en overgiet met honing. Bedek met gehakte walnoten, amandelen en versneden abrikozen. Rol op en leg de rol in een ovenschotel. Vul deze verder op met rolletjes en bak 25 minuten op 175°C. Laat afkoelen en overgiet met suikersiroop. Snijd porties van de gewenste grootte en dien op.

Baklava   

250 g pistachenoten 250 g marsepein 0,5 dl amaretto filodeeg 150 g boter 2 dl vloeibare honing        
250 g walnoten 150 g amandelnoten 250 g gedroogde abrikozen 500 g fijne suiker  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Pureer in de blender pistachenootjes en marsepein met Amaretto tot een vaste pasta. Vet een laag filodeeg in met gesmolten boter. Leg daarop een 2e vel en borstel het in met de boter. Smeer pasta op het vel en overgiet met honing. Bedek met gehakte walnoten, amandelen en versneden abrikozen. Rol op en leg de rol in een ovenschotel. Vul deze verder op met rolletjes en bak 25 minuten op 175°C. Laat afkoelen en overgiet met suikersiroop. Snijd porties van de gewenste grootte en dien op.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN