google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gekonfijt lamsvlees met dadels

lamsschouder dadels ui knoflook kaneel komijn          
koriander cayenne olijfolie lamsfond honing
Laat het vlees 1 uur marineren in olie met de kruiden. Bak grof gesneden ui en gesneden look. Bak het vlees rondom  bruin in de marinade en voeg het samen met de gebakken ui met look. Giet er de bouillon bij en laat afgedekt 90 minuten sudderen. Voeg de ontpitte dadels en de honing toe, 30 minuten voor het einde. Omroeren en uitdampen. Dien op met couscousgraan, bereid volgens de instructies op de verpakking.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gekonfijt lamsvlees

met dadels

lamsschouder dadels ui knoflook kaneel komijn          
koriander cayenne olijfolie lamsfond honing
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Laat het vlees 1 uur marineren in olie met de kruiden. Bak grof gesneden ui en gesneden look. Bak het vlees rondom  bruin in de marinade en voeg het samen met de gebakken ui met look. Giet er de bouillon bij en laat afgedekt 90 minuten sudderen. Voeg de ontpitte dadels en de honing toe, 30 minuten voor het einde. Omroeren en uitdampen. Dien op met couscousgraan, bereid volgens de instructies op de verpakking.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN