google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Grieks toastje 

Tapenade: 100 g ontpitte zwarte olijven 1 el kappertjes 4 ansjovisfilets 2 knoflookteentjes peper & zout olijfolie        
Andere: gele tomaat fetablokjes op olie komkommer rode paparika tijm knoflook olijfolie Roma tomaten poedersuiker citroensap basilicum toastbrood  
Voor de tapenade: mix alle ingrediënten in de blender tot een pasta. Steek rondjes uit vers getoast brood. Steek bolletjes uit een ongeschilde komkommer met een parisiennelepeltje. Houd de gele tomaten 30 seconden in kokend water en verwijder de schil. Ontpit en steek er rondjes uit met dezelfde ring van de toastjes. Schil paprika’s en tomaten, ontpit en snijd ze in vierkante vellen. Konfijt de vellen in olijfolie met tijm en look, gedurende 1 1/2 uur op 90°C. Maak een vinaigrette van citroen en olijfolie. Breng op smaak met kruiden. Op het toastje: rondje toast, daarop rondje gele tomaat, rode tomaat, paprika opgerold, komkommer, feta, een olijf, snippers basilicum, lepeltje tapenade, vinaigrette.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Grieks toastje 

Tapenade: 100 g ontpitte zwarte olijven 1 el kappertjes 4 ansjovisfilets 2 knoflookteentjes peper & zout olijfolie        
Andere: gele tomaat fetablokjes op olie komkommer rode paparika tijm knoflook olijfolie Roma tomaten poedersuiker citroensap basilicum toastbrood  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Voor de tapenade: mix alle ingrediënten in de blender tot een pasta. Steek rondjes uit vers getoast brood. Steek bolletjes uit een ongeschilde komkommer met een parisiennelepeltje. Houd de gele tomaten 30 seconden in kokend water en verwijder de schil. Ontpit en steek er rondjes uit met dezelfde ring van de toastjes. Schil paprika’s en tomaten, ontpit en snijd ze in vierkante vellen. Konfijt de vellen in olijfolie met tijm en look, gedurende 1 1/2 uur op 90°C. Maak een vinaigrette van citroen en olijfolie. Breng op smaak met kruiden. Op het toastje: rondje toast, daarop rondje gele tomaat, rode tomaat, paprika opgerold, komkommer, feta, een olijf, snippers basilicum, lepeltje tapenade, vinaigrette.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN