google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Kokoras krasatos - haantje in rode wijnsaus   

haantjes vloeiende bloem platte pasta rode ui knoflook olijfolie peper en zout        
rode wijn tomatenpuree passata kippenbouillon kaneelpijpje laurier peterselie feta  
Halveer de haantjes en bestuif ze met vloeiende bloem. Bak ze kort op hoog vuur goudbruin. Snijd rode ui op rondjes en bak die met fijn gesneden knoflookteentjes. Neem bij voorkeur een gietijzeren kookpot en doe de bereiding daarin. Giet er in gelijke hoeveelheden passata, kippenbouillon en rode wijn bij. Voeg een kuipje tomatenpuree, een kaneelstokje en enkele blaadjes laurier toe. Breng op smaak met peper en zout.  Leg de haantjes in de pot, roer om en zorg dat ze ondergedompeld zijn. Laat ze 1 tot 1 ½ uur sudderen op laag vuur tot de kippendelen gaar zijn. Dien op met een pasta, bijvoorbeeld de korte Griekse, zoals op foto. Werk af met geraspte feta en gehakte peterselie.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Kokoras krasatos -

haantje in rode

wijnsaus   

haantjes vloeiende bloem platte pasta rode ui knoflook olijfolie peper en zout        
rode wijn tomatenpuree passata kippenbouillon kaneelpijpje laurier peterselie feta  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Halveer de haantjes en bestuif ze met vloeiende bloem. Bak ze kort op hoog vuur goudbruin. Snijd rode ui op rondjes en bak die met fijn gesneden knoflookteentjes. Neem bij voorkeur een gietijzeren kookpot en doe de bereiding daarin. Giet er in gelijke hoeveelheden passata, kippenbouillon en rode wijn bij. Voeg een kuipje tomatenpuree, een kaneelstokje en enkele blaadjes laurier toe. Breng op smaak met peper en zout.  Leg de haantjes in de pot, roer om en zorg dat ze ondergedompeld zijn. Laat ze 1 tot 1 ½ uur sudderen op laag vuur tot de kippendelen gaar zijn. Dien op met een pasta, bijvoorbeeld de korte Griekse, zoals op foto. Werk af met geraspte feta en gehakte peterselie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN