google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Kokoras krasatos - haantje in rode wijnsaus   

haantjes platte pasta rode ui knoflook olijfolie peper en zout        
rode wijn tomatenpuree tomatenblokjes kaneelpijpje laurier feta  
Verdeel de haantjes in stukken en bak ze kort op hoog vuur goudbruin. Laat knoflook en ui kort meebakken. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rode wijn, de tomatenblokjes, tomatenpuree, kaneel, laurier en wat water toe en laat afgedekt minstens 1 uur sudderen tot gaar. Neem de haantjes uit de saus. Verwijder het kaneelpijpje en de laurier. Dien op met platte pasta en oversaus. Werk af met geraspte kaas.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Kokoras krasatos -

haantje in rode

wijnsaus   

haantjes platte pasta rode ui knoflook olijfolie peper en zout  
rode wijn tomatenpuree tomatenblokjes kaneelpijpje laurier feta  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Verdeel de haantjes in stukken en bak ze kort op hoog vuur goudbruin. Laat knoflook en ui kort meebakken. Breng op smaak met peper en zout. Voeg de rode wijn, de tomatenblokjes, tomatenpuree, kaneel, laurier en wat water toe en laat afgedekt minstens 1 uur sudderen tot gaar. Neem de haantjes uit de saus. Verwijder het kaneelpijpje en de laurier. Dien op met platte pasta en oversaus. Werk af met geraspte kaas.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN