google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gemarineerde zalm met tzatziki, dille en tarama salata  

gerookte en gezouten kabeljauweitjes of zalmeitjes ui bladpeterselie oud wit brood olijfolie citroen    
Griekse yoghurt knoflook dille  peper & zout witte balsamico toastbrood verse zalm  
Tarama salata: besprenkel de viskuit met citroensap en week oud brood zonder korst in wat room. Mix beiden met olijfolie, een scheutje room en kruiden tot een vaste mousse. Maak een klassieke tzatziki met geraspte en uitgedrukte komkommer, Griekse yoghurt, geperste knoflook en een scheut olijfolie. Maak een vinaigrette van olie, citroen, witte balsamico, rasp van biocitroen, peper uit de molen en zeezout. Marineer de verse zalm daarin gedurende 2 uur. Op het bord: streep van de vinaigrette-marinade, daarop een rechthoek zalm. Schep op de zalm met een ijsbolschepper twee quenelles  tarama en daartussen een pluk dille met bladpeterselie en een sliert citroenschil. Leg parallell aan de zalm een rechthoekige streek tzatziki. Serveer met toast.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Gemarineerde zalm

met tzatziki, dille en

tarama salata  

gerookte en gezouten kabeljauweitjes of zalmeitjes ui bladpeterselie oud wit brood olijfolie citroen        
Griekse yoghurt knoflook dille  peper & zout witte balsamico toastbrood verse zalm  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Tarama salata: besprenkel de viskuit met citroensap en week oud brood zonder korst in wat room. Mix beiden met olijfolie, een scheutje room en kruiden tot een vaste mousse. Maak een klassieke tzatziki met geraspte en uitgedrukte komkommer, Griekse yoghurt, geperste knoflook en een scheut olijfolie. Maak een vinaigrette van olie, citroen, witte balsamico, rasp van biocitroen, peper uit de molen en zeezout. Marineer de verse zalm daarin gedurende 2 uur. Op het bord: streep van de vinaigrette-marinade, daarop een rechthoek zalm. Schep op de zalm met een ijsbolschepper twee quenelles  tarama en daartussen een pluk dille met bladpeterselie en een sliert citroenschil. Leg parallell aan de zalm een rechthoekige streek tzatziki. Serveer met toast.
Made by Belgisch Koken
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN
KOOKINFO