google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Parmigiana alla Siciliana

aubergines verse ansjovisfilets mozzarella eieren pecorino parmezaan            
gekookte Italiaanse ham tomaten passata verse basilicum peper & zout olijfolie
Snijd aubergines op schijven. Bak ze in olie en kruid ze met peper en zout. Kook de eieren hard en snijd ze in plakjes. Snijd vleestomaten in schijfjes. Leg in spaghettiborden een laag tomatenschijfjes overgoten met wat passata en daarop een laag aubergines. Bouw verder op, naar eigen inzicht, tot een individuele portie bereikt is met tomatenschijfjes, passata, ansjovis, eieren, geraspte mozzarella, gebakken aubergines, gekookte Italiaanse ham en pecorino. Sluit af met nog een paar lepels passata en parmezaan. Dan afbakken in 30 minuten op 185°C en opdienen met warme passata met gesnipperde basilicum en balsamico.
voor de oven
uit de oven 
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Parmigiana alla

Siciliana

aubergines verse ansjovisfilets mozzarella eieren pecorino parmezaan            
gekookte Italiaanse ham tomaten passata verse basilicum peper & zout olijfolie
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd aubergines op schijven. Bak ze in olie en kruid ze met peper en zout. Kook de eieren hard en snijd ze in plakjes. Snijd vleestomaten in schijfjes. Leg in spaghettiborden een laag tomatenschijfjes overgoten met wat passata en daarop een laag aubergines. Bouw verder op, naar eigen inzicht, tot een individuele portie bereikt is met tomatenschijfjes, passata, ansjovis, eieren, geraspte mozzarella, gebakken aubergines, gekookte Italiaanse ham en pecorino. Sluit af met nog een paar lepels passata en parmezaan. Dan afbakken in 30 minuten op 185°C en opdienen met warme passata met gesnipperde basilicum en balsamico.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN