google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
aubergines verse ansjovisfilets mozzarella eieren pecorino parmezaan            
gekookte Italiaanse ham tomaten passata verse basilicum peper & zout olijfolie
Snijd aubergines op schijven. Bak ze in olie en kruid ze met peper en zout. Kook de eieren hard en snijd ze in plakjes. Snijd vleestomaten in schijfjes. Leg in spaghettiborden een laag tomatenschijfjes overgoten met wat passata en daarop een laag aubergines. Bouw verder op, naar eigen inzicht, tot een individuele portie bereikt is met tomatenschijfjes, passata, ansjovis, eieren, geraspte mozzarella, gebakken aubergines, gekookte Italiaanse ham en pecorino. Sluit af met nog een paar lepels passata en parmezaan. Dan afbakken in 30 minuten op 185°C en opdienen met warme passata met gesnipperde basilicum en balsamico.

Parmigiana alla Siciliana

 

Parmigiana alla Siciliana

LEKKER ETEN THUIS

aubergines verse ansjovisfilets mozzarella eieren pecorino parmezaan            
gekookte Italiaanse ham tomaten passata verse basilicum peper & zout olijfolie
Snijd aubergines op schijven. Bak ze in olie en kruid ze met peper en zout. Kook de eieren hard en snijd ze in plakjes. Snijd vleestomaten in schijfjes. Leg in spaghettiborden een laag tomatenschijfjes overgoten met wat passata en daarop een laag aubergines. Bouw verder op, naar eigen inzicht, tot een individuele portie bereikt is met tomatenschijfjes, passata, ansjovis, eieren, geraspte mozzarella, gebakken aubergines, gekookte Italiaanse ham en pecorino. Sluit af met nog een paar lepels passata en parmezaan. Dan afbakken in 30 minuten op 185°C en opdienen met warme passata met gesnipperde basilicum en balsamico.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni