google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Bœuf bourguignon    

rundstoofvlees bloem boter kleine uien gezouten spek pastinaak wortelen raapjes  
knoflook Cognac rode wijn verse tijm verse rozemarijn runderfond peper uit de molen    
Snijd het spek (bijvoorbeeld Petit Salé) in grote dobbelstenen. Pel de kleine uien. Schil en snijd de pastinaak, wortelen en raapjes in grove stukken. Snijd het gepelde knoflook in plakjes. Bak het spek aan. Bestuif de stukken stoofvlees met bloem en schroei ze dicht. Voeg nu het spek en de groenten samen met het stoofvlees in de slowcooker. Voeg verse tijm en rozemarijn toe en bedek met een paar draaien uit de pepermolen. Geen zout toevoegen. Zet het onder met runderfond en rode wijn. Doe er een flinke scheut Cognac bij. Zet het toestel op de hoge stand en laat langzaam garen gedurende 5 (vijf) uur. Het kan ook in een casserolle in de oven. Zet die op 90°C en controleer regelmatig de garing. Reken op dezelfde gaartijd.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Bœuf bourguignon   

rundstoofvlees bloem boter kleine uien gezouten spek pastinaak wortelen raapjes  
knoflook Cognac rode wijn verse tijm verse rozemarijn runderfond peper uit de molen  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd het spek (bijvoorbeeld Petit Salé) in grote dobbelstenen. Pel de kleine uien. Schil en snijd de pastinaak, wortelen en raapjes in grove stukken. Snijd het gepelde knoflook in plakjes. Bak het spek aan. Bestuif de stukken stoofvlees met bloem en schroei ze dicht. Voeg nu het spek en de groenten samen met het stoofvlees in de slowcooker. Voeg verse tijm en rozemarijn toe en bedek met een paar draaien uit de pepermolen. Geen zout toevoegen. Zet het onder met runderfond en rode wijn. Doe er een flinke scheut Cognac bij. Zet het toestel op de hoge stand en laat langzaam garen gedurende 5 (vijf) uur. Het kan ook in een casserolle in de oven. Zet die op 90°C en controleer regelmatig de garing. Reken op dezelfde gaartijd.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN