google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
rundstoofvlees bloem boter kleine uien gezouten spek pastinaak wortelen raapjes  
knoflook Cognac rode wijn verse tijm verse rozemarijn runderfond peper uit de molen  
Snijd het spek (bijvoorbeeld Petit Salé) in grote dobbelstenen. Pel de kleine uien. Schil en snijd de pastinaak, wortelen en raapjes in grove stukken. Snijd het gepelde knoflook in plakjes. Bak het spek aan. Bestuif de stukken stoofvlees met bloem en schroei ze dicht. Voeg nu het spek en de groenten samen met het stoofvlees in de slowcooker. Voeg verse tijm en rozemarijn toe en bedek met een paar draaien uit de pepermolen. Geen zout toevoegen.

Bœuf bourguignon

Zet het onder met runderfond en rode wijn. Doe er een flinke scheut Cognac bij. Zet het toestel op de hoge stand en laat langzaam garen gedurende 5 (vijf) uur. Het kan ook in een casserolle in de oven. Zet die op 90°C en controleer regelmatig de garing. Reken op dezelfde gaartijd.
Bœuf bourguignon    

LEKKER ETEN THUIS

rundstoofvlees bloem boter kleine uien gezouten spek pastinaak wortelen raapjes    
knoflook Cognac rode wijn verse tijm verse rozemarijn runderfond peper uit de molen    
Snijd het spek (bijvoorbeeld Petit Salé) in grote dobbelstenen. Pel de kleine uien. Schil en snijd de pastinaak, wortelen en raapjes in grove stukken. Snijd het gepelde knoflook in plakjes. Bak het spek aan. Bestuif de stukken stoofvlees met bloem en schroei ze dicht. Voeg nu het spek en de groenten samen met het stoofvlees in de slowcooker. Voeg verse tijm en rozemarijn toe en bedek met een paar draaien uit de pepermolen. Geen zout toevoegen.  
Zet het onder met runderfond en rode wijn. Doe er een flinke scheut Cognac bij. Zet het toestel op de hoge stand en laat langzaam garen gedurende 5 (vijf) uur. Het kan ook in een casserolle in de oven. Zet die op 90°C en controleer regelmatig de garing. Reken op dezelfde gaartijd.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni