google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Spaghetti bolognaise

rundergehakt spaghetti boter olijfolie ui bleekselder wortel knoflook tomatenconcentraat
tomaten in blik ketchup suiker rode wijn Italiaanse kruidenmengeling peper & zout Parmesan
Bak gesnipperde ui, geplet knoflook en een brunoise van wortel en selder. Bak in een andere pan het gehakt korrelig. Voeg de groentebereiding toe, dan tomatenconcentraat en gepelde tomaten uit blik. Breng op smaak met de kruiden. Je kan er nu ook een scheut ketchup en een klontje suiker aan toevoegen, maar echt nodig is dat niet. Voeg tenslotte de wijn toe en laat 30 minuten sudderen op zacht vuur. Dien op bij spaghetti of een andere soort pasta. Werk af met Parmesan.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Spaghetti bolognaise

rundergehakt spaghetti boter olijfolie ui bleekselder wortel knoflook tomatenconcentraat
tomaten in blik ketchup suiker rode wijn Italiaanse kruidenmengeling peper & zout Parmesan
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bak gesnipperde ui, geplet knoflook en een brunoise van wortel en selder. Bak in een andere pan het gehakt korrelig. Voeg de groentebereiding toe, dan tomatenconcentraat en gepelde tomaten uit blik. Breng op smaak met de kruiden. Je kan er nu ook een scheut ketchup en een klontje suiker aan toevoegen, maar echt nodig is dat niet. Voeg tenslotte de wijn toe en laat 30 minuten sudderen op zacht vuur. Dien op bij spaghetti of een andere soort pasta. Werk af met Parmesan.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN