google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Pizza calzone

pizzadeeg passata tomatenblokjes rode paprika hespenblokjes champignons
mozzarella parmezaan ui eieren Italiaanse kruiden basilicum
Rol het deeg uit, leg een laag tomatenpulp, daarop de gesneden groenten en hespblokjes.  Snij de mozzarella in schijven en leg op de groenten. Maak een kuiltje in het midden van de vulling en breek een ei erin. Kruiden, bedekken met geraspte kaas en dichtvouwen. Bestrijk met eigeel. Zet onderaan in een voorverwarmde oven van 250°C gedurende 12 minuten. Omdraaien en nog 3 minuten bovenaan in de oven bakken.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Pizza calzone

pizzadeeg passata tomatenblokjes rode paprika hespenblokjes champignons  
mozzarella parmezaan ui eieren Italiaanse kruiden basilicum
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Rol het deeg uit, leg een laag tomatenpulp, daarop de gesneden groenten en hespblokjes.  Snij de mozzarella in schijven en leg op de groenten. Maak een kuiltje in het midden van de vulling en breek een ei erin. Kruiden, bedekken met geraspte kaas en dichtvouwen. Bestrijk met eigeel. Zet onderaan in een voorverwarmde oven van 250°C gedurende 12 minuten. Omdraaien en nog 3 minuten bovenaan in de oven bakken.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN