google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Croque monsieur

brood magere hesp belegen kaas    
olijfolie boter geraspte Gruyère
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Voor een goeie croque heb je écht geen speciaal machientje nodig. Bekleed een ovenschaal met aluminiumfolie, bestuif met olijfolie en leg daarop belegde boterhammetjes. De opbouw hier is: sneetje brood, sneetje kaas zonder korst, schelletje hesp, sneetje kaas, boterhammetje, boter, Gruyère. 10 tot 15 minuutjes in de oven voorverwarmd op 220°C en dat is al. Voor de presentatie kan je alle kanten uit, eventueel met nog een gemengd slaatje erbij.

Croque monsieur

brood magere hesp belegen kaas    
olijfolie boter geraspte Gruyère
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Voor een goeie croque heb je écht geen speciaal machientje nodig. Bekleed een ovenschaal met aluminiumfolie, bestuif met olijfolie en leg daarop belegde boterhammetjes. De opbouw hier is: sneetje brood, sneetje kaas zonder korst, schelletje hesp, sneetje kaas, boterhammetje, boter, Gruyère. 10 tot 15 minuutjes in de oven voorverwarmd op 220°C en dat is al. Voor de presentatie kan je alle kanten uit, eventueel met nog een gemengd slaatje erbij.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN