google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
brood magere hesp belegen kaas
olijfolie boter geraspte Gruyère

 

Croque monsieur

 

Voor een goeie croque heb je écht geen speciaal machientje nodig. Bekleed een ovenschaal met aluminiumfolie, bestuif met olijfolie en leg daarop belegde boterhammetjes. De opbouw hier is: sneetje brood, sneetje kaas zonder korst, schelletje hesp, sneetje kaas, boterhammetje, boter, Gruyère. 10 tot 15 minuutjes in de oven voorverwarmd op 220°C en dat is al. Voor de presentatie kan je alle kanten uit, eventueel met nog een gemengd slaatje erbij.
Croque monsieur

LEKKER ETEN THUIS

brood magere hesp belegen kaas            
olijfolie boter geraspte Gruyère
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni
Voor een goeie croque heb je écht geen speciaal machientje nodig. Bekleed een ovenschaal met aluminiumfolie, bestuif met olijfolie en leg daarop belegde boterhammetjes. De opbouw hier is: sneetje brood, sneetje kaas zonder korst, schelletje hesp, sneetje kaas, boterhammetje, boter, Gruyère. 10 tot 15 minuutjes in de oven voorverwarmd op 220°C en dat is al. Voor de presentatie kan je alle kanten uit, eventueel met nog een gemengd slaatje erbij.