google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Croque monsieur in de oven

brood magere hesp belegen kaas    
olijfolie boter geraspte Gruyère
Voor een goeie croque heb je écht geen speciaal machientje nodig. Bekleed een ovenschaal met aluminiumfolie, bestuif met olijfolie en leg daarop belegde boterhammetjes. De opbouw hier is: sneetje brood, sneetje kaas zonder korst, schelletje hesp, sneetje kaas, boterhammetje, boter, Gruyère. 10 tot 15 minuutjes in de oven voorverwarmd op 220°C en dat is al. Voor de presentatie kan je alle kanten uit, eventueel met nog een gemengd slaatje erbij.

Croque monsieur in de oven

brood magere hesp belegen kaas            
olijfolie boter geraspte Gruyère
privacy beleid
Voor een goeie croque heb je écht geen speciaal machientje nodig. Bekleed een ovenschaal met aluminiumfolie, bestuif met olijfolie en leg daarop belegde boterhammetjes. De opbouw hier is: sneetje brood, sneetje kaas zonder korst, schelletje hesp, sneetje kaas, boterhammetje, boter, Gruyère. 10 tot 15 minuutjes in de oven voorverwarmd op 220°C en dat is al. Voor de presentatie kan je alle kanten uit, eventueel met nog een gemengd slaatje erbij.

LEKKER ETEN THUIS

Croque monsieur in de oven
brood magere hesp belegen kaas            
olijfolie boter geraspte Gruyère
privacy beleid
Voor een goeie croque heb je écht geen speciaal machientje nodig. Bekleed een ovenschaal met aluminiumfolie, bestuif met olijfolie en leg daarop belegde boterhammetjes. De opbouw hier is: sneetje brood, sneetje kaas zonder korst, schelletje hesp, sneetje kaas, boterhammetje, boter, Gruyère. 10 tot 15 minuutjes in de oven voorverwarmd op 220°C en dat is al. Voor de presentatie kan je alle kanten uit, eventueel met nog een gemengd slaatje erbij.