google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Boerenomelet

eieren  aardappel  tomaat  ui knoflook    
hamblokjes  Poolse ringworst spekjes  peper & zout  geraspte kaas
Bak de aardappelschijfjes goudbruin in boter. Bak de gesnipperde ui en het geplet knoflook. Snij de ringworst in centimeterdikke plakjes en bak ze samen met de hamblokjes en spekjes. Voeg al deze bereidingen samen en overgiet met geklutste eieren tot een dikke omelet ontstaat. Je kan nu eventueel wat geraspte kaas over de omelet strooien en ze even laten kleuren onder de grill (foto)
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Boerenomelet

eieren  aardappel  tomaat  ui knoflook    
hamblokjes  Poolse ringworst spekjes  peper & zout  geraspte kaas
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bak de aardappelschijfjes goudbruin in boter. Bak de gesnipperde ui en het geplet knoflook. Snij de ringworst in centimeterdikke plakjes en bak ze samen met de hamblokjes en spekjes. Voeg al deze bereidingen samen en overgiet met geklutste eieren tot een dikke omelet ontstaat. Je kan nu eventueel wat geraspte kaas over de omelet strooien en ze even laten kleuren onder de grill (foto)
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN