google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Hotdog

Broodjes Frankfurter worstjes  mosterd of ketchup  
facultatief: warme zuurkool
Warm de broodjes op in de oven. Snijd één topje af en duw de steel van een houten lepel in het broodkruim. Spuit daarin een saus naar keuze en laat er een opgewarmde Frankfurter inschuiven. Nu zijn er uiteraard een reeks varianten mogelijk. Snijd het broodje open zonder aftoppen. Beleg met warme zuurkool met wijn, mosterd en daarop een warme Frankfurter. Of deze: gebruik een hotdog apparaatje (zie foto) waarbij het afgetopte broodje opgewarmd wordt op een staaf en de worstjes in een afzonderlijk compartiment.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Hotdog

Broodjes Frankfurter worstjes  mosterd of ketchup      
facultatief: warme zuurkool
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Warm de broodjes op in de oven. Snijd één topje af en duw de steel van een houten lepel in het broodkruim. Spuit daarin een saus naar keuze en laat er een opgewarmde Frankfurter inschuiven. Nu zijn er uiteraard een reeks varianten mogelijk. Snijd het broodje open zonder aftoppen. Beleg met warme zuurkool met wijn, mosterd en daarop een warme Frankfurter. Of deze: gebruik een hotdog apparaatje (zie foto) waarbij het afgetopte broodje opgewarmd wordt op een staaf en de worstjes in een afzonderlijk compartiment.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN