google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Pitta met kip en kalkoen

kipfilet kalkoenfilet rode paprika sjalot olijfolie paprikapoeder komijn cayenne koriander knoflook
pitabroodjes looksaus wortelen rode kool witte kool witte balsamico kropsla peterselie
Snijd rode en witte kool in zeer fijne reepjes. Overgiet de koolsoorten elk afzonderlijk met witte balsamico en olie. Rasp de wortelen en zet koel weg overgoten met een beetje witte balsamico. Laat een nacht in de koelkast rusten. Snijd het vlees in dunne reepjes en meng het in een kom met olie, paprikapoeder, komijn, cayennepeper, koriander en knoflookpoeder. Meng met op reepjes gesneden paprika's en gesnipperde sjalotjes. Laat een nacht in de koelkast rusten. Bak het pittamengsel goed uit, verwarm de pitabroodjes en snijd ze half open in ‘enveloppe’. Serveer met looksaus of pitasaus, kropsla met gehakte sjalotjes en gehakte peterselie. Je kan ervoor kiezen om de groenten met het gevulde pitabroodje op te dienen, ofwel alles afzonderlijk op tafel te zetten, zodat je gasten zelf hun bordje kunnen samenstellen.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Variant: dien op met frietjes.

Pitta met kip en

kalkoen

kipfilet kalkoenfilet rode paprika sjalot olijfolie paprikapoeder komijn cayenne koriander knoflook            
pitabroodjes looksaus wortelen rode kool witte kool witte balsamico kropsla peterselie
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd rode en witte kool in zeer fijne reepjes. Overgiet de koolsoorten elk afzonderlijk met witte balsamico en olie. Rasp de wortelen en zet koel weg overgoten met een beetje witte balsamico. Laat een nacht in de koelkast rusten. Snijd het vlees in dunne reepjes en meng het in een kom met olie, paprikapoeder, komijn, cayennepeper, koriander en knoflookpoeder. Meng met op reepjes gesneden paprika's en gesnipperde sjalotjes. Laat een nacht in de koelkast rusten. Bak het pittamengsel goed uit, verwarm de pitabroodjes en snijd ze half open in ‘enveloppe’. Serveer met looksaus of pitasaus, kropsla met gehakte sjalotjes en gehakte peterselie. Je kan ervoor kiezen om de groenten met het gevulde pitabroodje op te dienen, ofwel alles afzonderlijk op tafel te zetten, zodat je gasten zelf hun bordje kunnen samenstellen.
Variant: dien op met frietjes.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN