google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Lamsstoofvlees ui knoflook lamsfond rode wijn tomatenpuree laurier        
tomatenblokjes  Provençaalse kruiden  paprikapoeder saffraan komijn koriander olijfolie
Snijd de uien, plet enkele knoflookteentjes en sauteer in olie. Doe de bereiding in de tajine. Bak het vlees in olie en voeg bij de groenten. Voeg tomatenpuree, wijn, kruiden en specerijen toe en laat ongeveer 2 uur stoven tot het vlees zacht is. Werk af met verse korianderblaadjes.

Lamstajine met tomaat en saffraan

 

Lamstajine met tomaat en saffraan

LEKKER ETEN THUIS

Lamsstoofvlees ui knoflook lamsfond rode wijn tomatenpuree laurier        
tomatenblokjes  Provençaalse kruiden  paprikapoeder saffraan komijn koriander olijfolie
Snijd de uien, plet enkele knoflookteentjes en sauteer in olie. Doe de bereiding in de tajine. Bak het vlees in olie en voeg bij de groenten. Voeg tomatenpuree, wijn, kruiden en specerijen toe en laat ongeveer 2 uur stoven tot het vlees zacht is. Werk af met verse korianderblaadjes.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni