google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
forel gerookte zalm kruidenkaas witte wijn olijfolie peper en zout venkel      
prei ui lente-ui peterselie citroen dille boter
Dompel de verse forel een minuut in heet water. Neem het vel weg. Leg 2 bladen aluminium folie op elkaar, besprenkel met olijfolie en bedek met sneden gerookte zalm. Leg daarop de forel, maar laat kop en staartuiteinde vrij. Stoof gesneden ui, preiringen, venkel en wat gehakte peterselie. Voeg een scheutje witte wijn, kruidenkaas en gehakte dille toe en breng op smaak met peper en zout.
Het gerechtje wordt hier gepresenteerd met een venkel-preipuree. Stoof grof gesneden prei, venkel en ui in wat boter en een kuipje groentebouillon. Breng indien nodig op smaak met peper en zout. Zet de handmixer in de stoofpot en pureer de bereiding.

Forel met zalm en preivulling

Vul de forel met het mengsel. Plooi de gerookte zalm erover, leg er wat gesneden lente-uitjes bovenop en sluit de papillot. Zet 25 minuten in een oven op 185°C. Werk af met gehakte peterselie. De papillot kan ook perfect op de barbecue klaargemaakt worden.
Forel met zalm en preivulling

LEKKER ETEN THUIS

forel gerookte zalm kruidenkaas witte wijn olijfolie peper en zout venkel      
prei ui lente-ui peterselie citroen dille boter
Dompel de verse forel een minuut in heet water. Neem het vel weg. Leg 2 bladen aluminium folie op elkaar, besprenkel met olijfolie en bedek met sneden gerookte zalm. Leg daarop de forel, maar laat kop en staartuiteinde vrij. Stoof gesneden ui, preiringen, venkel en wat gehakte peterselie. Voeg een scheutje witte wijn, kruidenkaas en gehakte dille toe en breng op smaak met peper en zout.
Het gerechtje wordt hier gepresenteerd met een venkel-preipuree. Stoof grof gesneden prei, venkel en ui in wat boter en een kuipje groentebouillon. Breng indien nodig op smaak met peper en zout. Zet de handmixer in de stoofpot en pureer de bereiding.
Vul de forel met het mengsel. Plooi de gerookte zalm erover, leg er wat gesneden lente-uitjes bovenop en sluit de papillot. Zet 25 minuten in een oven op 185°C. Werk af met gehakte peterselie. De papillot kan ook perfect op de barbecue klaargemaakt worden.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni