google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Forel met zalm en preivulling in papillot

forel gerookte zalm kruidenkaas witte wijn      
prei ui lente-ui peterselie citroen dille boter olijfolie peper en zout venkel
Dompel de verse forel een minuut in heet water. Neem het vel weg. Leg 2 bladen aluminium folie op elkaar, besprenkel met olijfolie en bedek met sneden gerookte zalm. Leg daarop de forel, maar laat kop en staartuiteinde vrij. Stoof gesneden ui, preiringen, venkel en wat gehakte peterselie. Voeg een scheutje witte wijn, kruidenkaas en gehakte dille toe en breng op smaak met peper en zout. Vul de forel met het mengsel. Plooi de gerookte zalm erover, leg er wat gesneden lente-uitjes bovenop en sluit de papillot. Zet 25 minuten in een oven op 185°C. Werk af met gehakte peterselie. De papillot kan ook perfect op de barbecue klaargemaakt worden.
Made by Belgisch Koken
Het gerechtje wordt hier gepresenteerd met een venkel-preipuree. Stoof grof gesneden prei, venkel en ui in wat boter en een kuipje groentebouillon. Breng indien nodig op smaak met peper en zout. Zet de handmixer in de stoofpot en pureer de bereiding.
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Forel met zalm en

preivulling in

papillot

forel gerookte zalm kruidenkaas witte wijn      
prei ui lente-ui peterselie citroen dille boter olijfolie peper en zout venkel
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Dompel de verse forel een minuut in heet water. Neem het vel weg. Leg 2 bladen aluminium folie op elkaar, besprenkel met olijfolie en bedek met sneden gerookte zalm. Leg daarop de forel, maar laat kop en staartuiteinde vrij. Stoof gesnipperde ui, preiringen en wat peterselie. Voeg witte wijn, kruidenkaas, gehakte dille en room toe en breng op smaak met peper en zout. Vul de forel met het mengsel. Plooi de gerookte zalm erover en sluit de papillot. Zet 25 minuten in een oven op 185°C. De papillot kan ook perfect op de barbecue klaargemaakt worden.
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN