google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Witte kool in roomsaus

witte kool ui boter room mosterd
nootmuskaat worchestershiresaus kippenbouillon peper & zout
Snijd de witte kool in dunne slierten. Blancheer zo’n 10 minuten. Giet het kookvocht weg. Snijd de ui in brunoise. Hier, op foto, werd rode ui gebruikt voor een kleurtoets, maar normaal gebruik je gewone ui. Sauteer de ui in wat boter. In een pan: een schep boter en een kuipje bouillon. Laat de kool een paar minuten sudderen. Voeg de room en een scheut worchestershiresaus toe en laat inkoken. Breng op smaak met met peper, zout en muskaatnoot. Voeg er de uibereiding bij en een lepeltje mosterd. Bind indien nodig.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Witte kool in

roomsaus

witte kool ui boter room mosterd
nootmuskaat worchestershiresaus kippenbouillon peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd de witte kool in dunne slierten. Blancheer zo’n 10 minuten. Giet het kookvocht weg. Snijd de ui in brunoise. Hier, op foto, werd rode ui gebruikt voor een kleurtoets, maar normaal gebruik je gewone ui. Sauteer de ui in wat boter. In een pan: een schep boter en een kuipje bouillon. Laat de kool een paar minuten sudderen. Voeg de room en een scheut worchestershiresaus toe en laat inkoken. Breng op smaak met met peper, zout en muskaatnoot. Voeg er de uibereiding bij en een lepeltje mosterd. Bind indien nodig.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN