google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Koude rijstsalade 

rijst doperwtjes maïs hamblokjes eieren tomaten      
augurkjes olijfolie lente-uitjes peterselie druiven zonder pit peper & zout
Kook de rijst en laat volledig afkoelen. Kook de eieren hard en snijd ze grof. Hak de augurkjes in brunoise. Snipper de lente-uitjes. Hak de peterselie. Halveer de druifjes. Pel verse tomaten: snijd ze kruislings in aan de bovenkant. Prik een vork in de onderkant en hang ze 15 seconden in kokend water. Spoel onmiddelijk af onder de kraan en verwijder het vel. Halveer de tomaten, verwijder de inhoud en snijd het vruchtvlees in brunoise. Meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout. Ideaal als bijgerechtje bij een barbecue of tuinfeest.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Koude rijstsalade 

rijst doperwtjes maïs hamblokjes eieren tomaten      
augurkjes olijfolie lente-uitjes peterselie druiven zonder pit peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kook de rijst en laat volledig afkoelen. Kook de eieren hard en snijd ze grof. Hak de augurkjes in brunoise. Snipper de lente-uitjes. Hak de peterselie. Halveer de druifjes. Pel verse tomaten: snijd ze kruislings in aan de bovenkant. Prik een vork in de onderkant en hang ze 15 seconden in kokend water. Spoel onmiddelijk af onder de kraan en verwijder het vel. Halveer de tomaten, verwijder de inhoud en snijd het vruchtvlees in brunoise. Meng alle ingrediënten en breng op smaak met peper en zout. Ideaal als bijgerechtje bij een barbecue of tuinfeest.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN