google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Visbereiding: dorade (goudbrasem) olijfolie peper & zout  tijm dragon dille marjolein oregano bladpeterselie
Aardappelen: vastkokende aardappelen rozemarijn zout olijfolie   Stoofpotje: rode paprika’s aubergine tomaten uit blik tomatenpuree tijm rozemarijn peper en zout
Maak met een scherp mes insnijdingen op de flanken van de vis. Vul de insnijdingen en de buikholte met de gemengde verse kruiden. Leg de vis in een met olie ingevette ovenschaal en overgiet royaal met olijfolie. Kruid met peper en zout. Snijd de aardappelen ongeschild in partjes. Leg ze in een ovenschaal en bestrooi met zout en geritste rozemarijn.

Dorade royale uit de oven

 

Giet er olijfolie over en meng alles goed. Zet in een voorverwarmde oven op 185°C gedurende 45 minuten. Roer geregeld even om. Maak een stoofpotje met de gesneden groenten, tomaten en tomatenpuree. Kruid met tijm, rozemarijn, peper en zout. Garneer met bladpeterselie.
Dorade royale uit de oven

LEKKER ETEN THUIS

Visbereiding: dorade (goudbrasem) olijfolie peper & zout  tijm dragon dille marjolein oregano bladpeterselie            
Aardappelen: vastkokende aardappelen rozemarijn zout olijfolie   Stoofpotje: rode paprika’s aubergine tomaten uit blik tomatenpuree tijm rozemarijn peper en zout
Maak met een scherp mes insnijdingen op de flanken van de vis. Vul de insnijdingen en de buikholte met de gemengde verse kruiden. Leg de vis in een met olie ingevette ovenschaal en overgiet royaal met olijfolie. Kruid met peper en zout. Snijd de aardappelen ongeschild in partjes. Leg ze in een ovenschaal en bestrooi met zout en geritste rozemarijn.
Giet er olijfolie over en meng alles goed. Zet in een voorverwarmde oven op 185°C gedurende 45 minuten. Roer geregeld even om. Maak een stoofpotje met de gesneden groenten, tomaten en tomatenpuree. Kruid met tijm, rozemarijn, peper en zout. Garneer met bladpeterselie.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni