google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Lamsgehaktschotel Parmentier 

lamsgehakt gesnipperde ui knoflook wortelen nootmuskaat tijm rozemarijn      
peper & zout tomatenblokjes uit blik zoete aardappelen boter ei room paneermeel Parmezaan
Wortelstoemp: draai gestoomde zoete aardappeltjes met gestoomde worteltjes door de passé-vite en maak wortelstoemp met boter, room en een ei. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Bak het lamsgehakt rul. Stoof fijn gesneden uien en knoflook en meng het gehakt. Voeg tomatenblokjes, tijm, rozemarijn, peper en zout toe. Laat een tiental minuutjes sudderen tot de smaken vermengd zijn. Vet een ovenschotel in. Leg op de bodem een laag voorbereid gehakt, daarop een laag wortelstoemp en bedek met paneermeel en geraspte Parmezaan. Zet 35 minuten in een oven op 185°C.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Lamsgehaktschotel

Parmentier 

lamsgehakt gesnipperde ui knoflook wortelen nootmuskaat tijm rozemarijn      
peper & zout tomatenblokjes uit blik zoete aardappelen boter ei room paneermeel Parmezaan
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Wortelstoemp: draai gestoomde zoete aardappeltjes met gestoomde worteltjes door de passé-vite en maak wortelstoemp met boter, room en een ei. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Bak het lamsgehakt rul. Stoof fijn gesneden uien en knoflook en meng het gehakt. Voeg tomatenblokjes, tijm, rozemarijn, peper en zout toe. Laat een tiental minuutjes sudderen tot de smaken vermengd zijn. Vet een ovenschotel in. Leg op de bodem een laag voorbereid gehakt, daarop een laag wortelstoemp en bedek met paneermeel en geraspte Parmezaan. Zet 35 minuten in een oven op 185°C.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN