google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Pirojki - gebakken gevulde deegkussentjes    

Basis: bladerdeeg of pizzadeeg eigeel. Vleesvulling: gehakt ui hardgekookt ei boter dille peper & zout. Koolvulling: groene kool hardgekookte eieren boter peper & zout.  
Visvulling: rijst witte vis ui hardgekookte eieren olijfolie peterselie peper & zout. Kaasvulling: Gruyère hardgekookte eieren room peper & zout  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Druk cirkels uit het deeg en vul ze met één van de diverse varianten die eerst afzonderlijk klaargemaakt worden. Andere varianten zijn mogelijk volgens eigen inspiratie. Het hardgekookt en geplet ei lijkt de enige constante in alle varianten. Plooi het lapje dicht en sluit met eigeel dat ook op de kussentjes gesmeerd wordt. Druk de randen stevig aan met een vork. Bak de kussentjes 20 minuten in een oven op 220°C.

Pirojki - gebakken

gevulde

deegkussentjes    

Basis: bladerdeeg of pizzadeeg eigeel. Vleesvulling: gehakt ui hardgekookt ei boter dille peper & zout. Koolvulling: groene kool hardgekookte eieren boter peper & zout.    
Visvulling: rijst witte vis ui hardgekookte eieren olijfolie peterselie peper & zout. Kaasvulling: Gruyère hardgekookte eieren room peper & zout    
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Druk cirkels uit het deeg en vul ze met één van de diverse varianten die eerst afzonderlijk klaargemaakt worden. Andere varianten zijn mogelijk volgens eigen inspiratie. Het hardgekookt en geplet ei lijkt de enige constante in alle varianten. Plooi het lapje dicht en sluit met eigeel dat ook op de kussentjes gesmeerd wordt. Druk de randen stevig aan met een vork. Bak de kussentjes 20 minuten in een oven op 220°C.  
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN