google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gevulde paprika's met gehakt en feta

rundergehakt knoflook feta ui paprikapoeder    
peper & zout rode paprika's boter passata balsamico
Kruid en bak het gehakt tot losse korrels, samen met fijn gesnipperde ui en knoflook. Lepel geraspte feta door het gehakt. Ontdoe de paprika's van hoedje en zaadlijsten, vul met het gehakt, rasp wat extra feta bovenop en zet ze 30 minuten in een oven op 200°C. Dien op  met een tomatensausje met een scheutje balsamico en eventueel met bloemkoolgalettes zoals op de foto.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gevulde paprika's

met gehakt en feta

rundergehakt knoflook feta ui paprikapoeder    
peper & zout rode paprika's boter passata balsamico
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kruid en bak het gehakt tot losse korrels, samen met fijn gesnipperde ui en knoflook. Lepel geraspte feta door het gehakt. Ontdoe de paprika's van hoedje en zaadlijsten, vul met het gehakt, rasp wat extra feta bovenop en zet ze 30 minuten in een oven op 200°C. Dien op  met een tomatensausje met een scheutje balsamico en eventueel met bloemkoolgalettes  zoals op de foto.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN