google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
rundergehakt knoflook feta ui paprikapoeder    
peper & zout rode paprika's boter passata balsamico
Kruid en bak het gehakt tot losse korrels, samen met fijn gesnipperde ui en knoflook. Lepel geraspte feta door het gehakt. Ontdoe de paprika's van hoedje en zaadlijsten, vul met het gehakt, rasp wat extra feta bovenop, zet de hoedjes terug en zet ze 30 minuten in een oven op 200°C.

Gevulde paprika's met gehakt en feta

 

Dien op  met een tomatensausje verrijkt met een scheutje balsamico-azijn van goede kwaliteit.
Gevulde paprika's met gehakt en feta

LEKKER ETEN THUIS

rundergehakt knoflook feta ui paprikapoeder    
peper & zout rode paprika's boter passata balsamico
Kruid en bak het gehakt tot losse korrels, samen met fijn gesnipperde ui en knoflook. Lepel geraspte feta door het gehakt. Ontdoe de paprika's van hoedje en zaadlijsten, vul met het gehakt, rasp wat extra feta bovenop, zet de hoedjes terug en zet ze 30 minuten in een oven op 200°C.
Dien op  met een tomatensausje verrijkt met een scheutje balsamico-azijn van goede kwaliteit.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni