google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Croque met zongedroogde tomaatjes

toastbrood zongedroogde tomaatjes (op olie) basilicum  
buffelmozzarella geraspte Parmezaan olijfolie balsamico
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Laat de tomaatjes uitlekken en mix tot een smeuïge pasta. Hak een bosje basilicum fijn en meng met een scheutje balsamico . Smeer een toastje in met tomatenpesto, beleg het met schijfjes mozzarella en geraspte Parmezaan. Leg op het andere toastje de gehakte basilicum. Sluit de croques, besproei de bovenkant met olijfolie en bedek met geraspte Parmezaan. Zet ze een tiental minuutjes in een oven op 210°C en de laatste minuut onder de grill, zodat de kaas mooi kleurt  

Croque met

zongedroogde

tomaatjes

toastbrood zongedroogde tomaatjes (op olie) basilicum  
buffelmozzarella geraspte Parmezaan olijfolie balsamico
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Laat de tomaatjes uitlekken en mix tot een smeuïge pasta. Hak een bosje basilicum fijn en meng met een scheutje balsamico . Smeer een toastje in met tomatenpesto, beleg het met schijfjes mozzarella en geraspte Parmezaan. Leg op het andere toastje de gehakte basilicum. Sluit de croques, besproei de bovenkant met olijfolie en bedek met geraspte Parmezaan. Zet ze een tiental minuutjes in een oven op 210°C en de laatste minuut onder de grill, zodat de kaas mooi kleurt.  
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN