google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Bloemkoolpuree

bloemkool boter eigeel            
peper & zout room nootmuskaat
Kook de in stukken gesneden bloemkool ongeveer 10 minuten tot ze gaar is. Giet af en laat uitdampen. Pureer met de handmixer en werk af zoals een gewone aardappelpuree met boter, een scheutje melk, eigeel, peper, zout en nootmuskaat.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Bloemkoolpuree

bloemkool boter eigeel            
peper & zout room nootmuskaat
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kook de in stukken gesneden bloemkool ongeveer 10 minuten tot ze gaar is. Giet af en laat uitdampen. Pureer met de handmixer en werk af zoals een gewone aardappelpuree met boter, een scheutje melk, eigeel, peper, zout en nootmuskaat.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN