google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gebakken zalm met bloemkoolpuree en lamsoor

bloemkool boter eigeel peper & zout  groentebouillon  
nootmuskaat lamsoor knoflookpasta bio-zalm verse dille  
De bloemkool: 10 minuutjes koken, uitdampen en dan pureren met toevoeging van een klontje boter, een eigeel, peper, zout, een half kuipje groentebouillon en nootmuskaat. Lamsoor: grondig wassen en dan in een hete pan met boter laten slinken. Kruiden met peper, zout en een beetje knoflookpasta toevoegen. De bio-zalm kruiden met peper, zout en verse dille. Bakken in veel goede boter tot de gewenste cuison. Op foto werd de zalm begeleid van een vissausje, maar een gewone Hollandaise (1059) past beter in dit concept.  
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Gebakken zalm met

bloemkoolpuree en

lamsoor

bloemkool boter eigeel peper & zout  groentebouillon  
nootmuskaat lamsoor knoflookpasta bio-zalm verse dille  
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
De bloemkool: 10 minuutjes koken, uitdampen en dan pureren met toevoeging van een klontje boter, een eigeel, peper, zout, een half kuipje groentebouillon en nootmuskaat. Lamsoor: grondig wassen en dan in een hete pan met boter laten slinken. Kruiden met peper, zout en een beetje knoflookpasta toevoegen. De bio-zalm kruiden met peper, zout en verse dille. Bakken in veel goede boter tot de gewenste cuison. Op foto werd de zalm begeleid van een vissausje, maar een gewone Hollandaise (1059) past beter in dit concept.  
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN