google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Pocheer de kabeljauwwangetjes en de mantelschelpnootjes in een visbouillon verrijkt met mosselkruiden. Maak een roux en leng aan tot een bechamel met gezeefde bouillon, witte wijn, bisque en cognac. Meng geraspte parmezaanse kaas door de bereiding. Breng op smaak met peper en zout. Vul schaaltjes met de gepocheerde vis, mantelschelpnootjes en gepelde grijze garnalen.
kabeljauwwangetjes  mantelschelpnootjes  gepelde grijze garnalen  bisque van kreeft  visbouillon  mosselkruiden Cognac witte wijn
bloem boter peterselie kerstomaatjes Parmezaanse kaas Gruyère paneermeel peper en zout

Gegratineerd vispannetje met kabeljauwwangen 

Leg daarop een paar gehalveerde kerstomaatjes en gehakte peterselie. Bedek met bechamel en daarop een laag geraspte gruyère en paneermeel. Zet de schaaltjes 25 minuten in een voorverwarmde oven op 185°C, waarvan de laatste minuten op grillstand. Dien op met aardappelpuree.
2
2
Gegratineerd vispannetje met kabeljauwwangen

LEKKER ETEN THUIS

Pocheer de kabeljauwwangetjes en de mantelschelpnootjes in een visbouillon verrijkt met mosselkruiden. Maak een roux en leng aan tot een bechamel met gezeefde bouillon, witte wijn, bisque en cognac. Meng geraspte parmezaanse kaas door de bereiding. Breng op smaak met peper en zout. Vul schaaltjes met de gepocheerde vis, mantelschelpnootjes en gepelde grijze garnalen.
kabeljauwwangetjes  mantelschelpnootjes  gepelde grijze garnalen  bisque van kreeft  visbouillon  mosselkruiden Cognac witte wijn
bloem boter peterselie kerstomaatjes Parmezaanse kaas Gruyère paneermeel peper en zout
Leg daarop een paar gehalveerde kerstomaatjes en gehakte peterselie. Bedek met bechamel en daarop een laag geraspte gruyère en paneermeel. Zet de schaaltjes 25 minuten in een voorverwarmde oven op 185°C, waarvan de laatste minuten op grillstand. Dien op met aardappelpuree.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni