google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
kippenborstfilet gekookte ham gruyère peper & zout      
tijm oregano olijfolie

Cordon bleu van kip sous vide

Bak de cordons daarna kort langs beide zijden goudbruin in een pan besproeid met olijfolie. Varianten zijn mogelijk met varkens- of kalfslapjes en kalkoenfilets. Op foto werd de cordon opgediend met broccolipuree. Je kan er ook een kaassausje bij serveren.
Rol de lapjes plat tussen twee vellen plastiekfolie met een deegrol. Kruid  met peper en zout. Leg er een snede ontvette gekookte ham op en dan een staafje Gruyère. Plooi de lapjes dicht en verzegel ze met cocktailprikkers of keukengaren. Doe ze in individuele zakjes met een takje verse tijm en oregano en vacuümeer ze. Laat ze traag garen in een warmwaterbad (sous vide). Temperatruur en tijd: volg de instructies bij uw toestel. Hier werd gekozen voor 3 uur op 90°C. Het traag garen kan ook in een gewone oven, sous vide in een casserole met warm water.
Cordon bleu van kip sous vide

LEKKER ETEN THUIS

kippenborstfilet gekookte ham gruyère peper & zout      
tijm oregano olijfolie
Bak de cordons daarna kort langs beide zijden goudbruin in een pan besproeid met olijfolie. Varianten zijn mogelijk met varkens- of kalfslapjes en kalkoenfilets. Op foto werd de cordon opgediend met broccolipuree. Je kan er ook een kaassausje bij serveren.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni
Rol de lapjes plat tussen twee vellen plastiekfolie met een deegrol. Kruid  met peper en zout. Leg er een snede ontvette gekookte ham op en dan een staafje Gruyère. Plooi de lapjes dicht en verzegel ze met cocktailprikkers of keukengaren. Doe ze in individuele zakjes met een takje verse tijm en oregano en vacuümeer ze. Laat ze traag garen in een warmwaterbad (sous vide). Temperatruur en tijd: volg de instructies bij uw toestel. Hier werd gekozen voor 3 uur op 90°C. Het traag garen kan ook in een gewone oven, sous vide in een casserole met warm water.