google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
Gebakken zalm met bloemkool-broccolipuree
verse bio-zalm  verse dille  bladspinazie  boter peper & zout  zure room     
boter bloemkool broccoli  mascarpone  groentenbouillon  nootmuskaat
Dit is een doordeweeks bordje, maar toch nét iets anders. Het gewone is de bio- zalm, gebakken in boter, met verse dille en een Hollandaisesaus. De aardappelvervanger bestaat uit een puree van bloemkool en broccoli. Kook beide groenten samen 10 minuten, giet af en laat goed uitdampen. Pureer beide groenten tesamen met een blokje groentenbouillon en een paar lepels mascarpone. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Een smeuïge, smaakvolle en koolhydraatarme aaardappelvervanger is het resultaat. Dien op met verse bladspinazie, gewassen en direkt in een hete pan met boter laten slinken. Giet een beetje kookvocht af en kruid met peper en zout. Werk af met een paar lepels zure room. Jawel, zure room, maar van het winkelrek uiteraard.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
Gebakken zalm met bloemkool- broccolipuree
verse bio-zalm  verse dille  bladspinazie  boter peper & zout  zure room     
boter bloemkool broccoli  mascarpone  groentenbouillon  nootmuskaat
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Dit is een doordeweeks bordje, maar toch nét iets anders. Het gewone is de bio-zalm, gebakken in boter, met verse dille en een Hollandaisesaus. De aardappelvervanger bestaat uit een puree van bloemkool en broccoli. Kook beide groenten samen 10 minuten, giet af en laat goed uitdampen.  Pureer beide groenten tesamen met een blokje groentenbouillon en een paar lepels mascarpone. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Een smeuïge, smaakvolle en koolhydraatarme aaardappelvervanger is het resultaat. Dien op met verse bladspinazie, gewassen en direkt in een hete pan met boter laten slinken. Giet een beetje kookvocht af en kruid met peper en zout. Werk af met een paar lepels zure room. Jawel, zure room, maar van het winkelrek uiteraard.
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN