google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Aardappelen op de grill

grote aardappelen olijfolie zout      
Laat ongeschilde aardappelen een 15-tal minuutjes koken, giet af en laat uitdampen. Wikkel ze nu afzonderlijk in een blad aluminiumfolie met toevoeging van een scheut olijfolie en een draai uit de zoutmolen. Leg ze nog een 10 minuten op de grill van de barbecue. Dien op met kruidenboter. Variant: de aardappelen kunnen ook rechtstreeks in de uitdovende gloeiende kolen gelegd worden, met of zonder folie, wat een verschroeide schil als gevolg heeft. Dit geeft wel was problemen aan tafel (asse die blijft kleven), laat staan op het bord.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Aardappelen op de

grill

grote aardappelen olijfolie zout      
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Laat ongeschilde aardappelen een 15-tal minuutjes koken, giet af en laat uitdampen. Wikkel ze nu afzonderlijk in een blad aluminiumfolie met toevoeging van een scheut olijfolie en een draai uit de zoutmolen. Leg ze nog een 10 minuten op de grill van de barbecue. Dien op met kruidenboter. Variant: de aardappelen kunnen ook rechtstreeks in de uitdovende gloeiende kolen gelegd worden, met of zonder folie, wat een verschroeide schil als gevolg heeft. Dit geeft wel was problemen aan tafel (asse die blijft kleven), laat staan op het bord.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN