google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gestoofde paprika’s met kerstomaatjes

rode paprika gele paprika ui kerstomaatjes knoflook            
runderbouillon platte peterselie paprikapoeder peper en zout boter
Snijd de paprika’s in de lengte in repen en de uien in halve maantjes. Snijd het knoflook in schijfjes. Bak alle groenten in een ruime pan. Doe er een pollepel runderbouillon bij, breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Laat sudderen tot alle groenten gaar zijn. Doe er een 10-tal minuutjes voor het einde van de gaartijd de kerstomaatjes bij en laat die zacht worden, maar ze mogen niet uiteenvallen. Werk de schotel af met gesneden platte peterselie. Dien op bij de barbecue of een zomers gerecht.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gestoofde paprika’s

met kerstomaatjes

rode paprika gele paprika ui kerstomaatjes knoflook            
runderbouillon platte peterselie paprikapoeder peper en zout boter
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd de paprika’s in de lengte in repen en de uien in halve maantjes. Snijd het knoflook in schijfjes. Bak alle groenten in een ruime pan. Doe er een pollepel runderbouillon bij, breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Laat sudderen tot alle groenten gaar zijn. Doe er een 10-tal minuutjes voor het einde van de gaartijd de kerstomaatjes bij en laat die zacht worden, maar ze mogen niet uiteenvallen. Werk de schotel af met gesneden platte peterselie. Dien op bij de barbecue of een zomers gerecht.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN