google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
rode paprika gele paprika ui kerstomaatjes knoflook            
kippenbouillon platte peterselie paprikapoeder peper en zout boter
Snijd de paprika’s in de lengte in repen en de uien in halve maantjes. Snijd het knoflook in schijfjes. Bak alle groenten in een ruime pan. Doe er een pollepel kippenbouillon bij, breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Laat sudderen tot alle groenten gaar zijn.

Gestoofde paprika’s met kerstomaatjes 

Doe er een 10-tal minuutjes voor het einde van de gaartijd de kerstomaatjes bij en laat die zacht worden, maar ze mogen niet uiteenvallen. Werk de schotel af met gesneden platte peterselie. Dien op bij de barbecue of een zomers gerecht.
Gestoofde paprika’s met kerstomaatjes

LEKKER ETEN THUIS

rode paprika gele paprika ui kerstomaatjes knoflook            
kippenbouillon platte peterselie paprikapoeder peper en zout boter
Snijd de paprika’s in de lengte in repen en de uien in halve maantjes. Snijd het knoflook in schijfjes. Bak alle groenten in een ruime pan. Doe er een pollepel kippenbouillon bij, breng op smaak met paprikapoeder, peper en zout. Laat sudderen tot alle groenten gaar zijn.
Doe er een 10-tal minuutjes voor het einde van de gaartijd de kerstomaatjes bij en laat die zacht worden, maar ze mogen niet uiteenvallen. Werk de schotel af met gesneden platte peterselie. Dien op bij de barbecue of een zomers gerecht.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni