google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Tagliatelle met truffel

tagliatelle Parmezaan geschaafde zomertruffel op olie room zout    
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet ondertussen een recipiënt in een oven op 85°C met een paar lepels olijfolie en evenveel room. Doe er de geschaafde truffel bij met wat olie uit het potje. Laat de pasta goed uitlekken en roer met de inhoud van en in het recipiënt. Schep op borden en werk af met een paar lepels gemalen Parmezaan. Dit is één van de eenvoudigste en smaakvolste pasta’s ooit.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Tagliatelle met

truffel

tagliatelle Parmezaan geschaafde zomertruffel op olie room zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking. Zet ondertussen een recipiënt in een oven op 85°C met een paar lepels olijfolie en evenveel room. Doe er de geschaafde truffel bij met wat olie uit het potje. Laat de pasta goed uitlekken en roer met de inhoud van en in het recipiënt. Schep op borden en werk af met een paar lepels gemalen Parmezaan. Dit is één van de eenvoudigste en smaakvolste pasta’s ooit.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN