google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Knolselderpuree

knolselder boter room kuipje groentebouillon
nootmuskaat peper uit de molen kruidenzout
Dit wordt pure knolselderpuree, zonder toevoeging van aardappelen. Schil de knolselder en hak hem in grove stukken. Laat een tiental minuten koken en controleer de garing. Giet af, laat uitlekken en uitdampen. Doe de knolselder in een pot met een flinke klomp boter en maak er puree van met de aardappelstamper of de handmixer Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Voeg juist genoeg room toe om een goeie consistentie te krijgen. Het mag geen pap worden.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Knolselderpuree

knolselder boter room kuipje groentebouillon
nootmuskaat peper uit de molen kruidenzout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Dit wordt pure knolselderpuree, zonder toevoeging van aardappelen. Schil de knolselder en hak hem in grove stukken. Laat een tiental minuten koken en controleer de garing. Giet af, laat uitlekken en uitdampen. Doe de knolselder in een pot met een flinke klomp boter en maak er puree van met de aardappelstamper of de handmixer Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout. Voeg juist genoeg room toe om een goeie consistentie te krijgen. Het mag geen pap worden.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN