google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Knolselderpuree

knolselder boter room
nootmuskaat peper uit de molen kruidenzout
Dit wordt pure knolselderpuree, zonder toevoeging van aardappelen. Schil de knolselder en hak hem in grove stukken. Laat een tiental minuten koken en controleer de garing. Giet af, laat uitlekken en uitdampen. Je kan ‘em ook gaar stomen. .
Doe de knolselder dan in een pot met een klontje boter en maak er puree van met de aardappelstamper of de handmixer. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en kruidenzout. Voeg juist genoeg room toe om een goeie consistentie te krijgen. Het mag geen pap worden.

LEKKER ETEN THUIS

knolselder boter room            
nootmuskaat peper uit de molen kruidenzout
Dit wordt pure knolselderpuree, zonder toevoeging van aardappelen. Schil de knolselder en hak hem in grove stukken. Laat een tiental minuten koken en controleer de garing. Giet af, laat uitlekken en uitdampen. Je kan ‘em ook gaar stomen. .
Doe de knolselder dan in een pot met een klontje boter en maak er puree van met de aardappelstamper of de handmixer. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en kruidenzout. Voeg juist genoeg room toe om een goeie consistentie te krijgen. Het mag geen pap worden.
Knolselderpuree
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni