google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Warme mosterdsaus

room graantjesmosterd Dijonmosterd            
verse koriander kurkuma
Laat de room tot de helft inkoken, tot bijna sausdikte. Doe er tegen het einde van de kooktijd vers gesnipperde koriander bij. Roer af het vuur een lepel Dijonmosterd door de room en dan het viervoud of meer aan graantjesmosterd. Warm terug op, maar laat niet meer koken. Corrigeer de kleur met kurkuma. Het resultaat is een gebonden mosterdsaus zonder een massa koolhydraten die gepaard gaat met de klassieke werkwijze, gebaseerd op een roux.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Warme mosterdsaus

room graantjesmosterd Dijonmosterd            
verse koriander kurkuma
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Laat de room tot de helft inkoken, tot bijna sausdikte. Doe er tegen het einde van de kooktijd vers gesnipperde koriander bij. Roer af het vuur een lepel Dijonmosterd door de room en dan het viervoud of meer aan graantjesmosterd. Warm terug op, maar laat niet meer koken. Corrigeer de kleur met kurkuma. Het resultaat is een gebonden mosterdsaus zonder een massa koolhydraten die gepaard gaat met de klassieke werkwijze, gebaseerd op een roux.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN