google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
gemengde sla pijnboompitjes tomaten eieren oud brood olijfolie gebraiseerde eendenborstfilet ongezouten pistachenootjes Oud Brugge aardbeien            
kappertjes gele rozijnen spekjes geitenkaasjes in spek peper en zout balsamico boter Parmezaan
Dit is een eenvoudig lenteslaatje, waarmee je kan improviseren naar believen. Hier dus: gemengde sla, geroosterde pijnboompitjes, ontvelde tomatenblokjes, verkruimeld hard gekookt ei, croutons in olijfolie gebakken, gesmoorde eendenborstfilet, ongezouten pistachenootjes, fijne blokjes Oud Brugge, aardbeitjes, kappertjes, gele rozijntjes, krokant gebakken spekjes en in het midden een paar gegrilde geitenkaasjes.

Lenteslaatje met gegrilde geitenkaasjes 

Er kunnen desgewenst ook Parmezaankrullen bij. Dit alles overgoten met een vinaigrette van balsamico en olijfolie. Meer moet dat niet zijn op een zonnige avond.
Lenteslaatje met gegrilde geitenkaasjes

LEKKER ETEN THUIS

gemengde sla pijnboompitjes tomaten eieren oud brood olijfolie gebraiseerde eendenborstfilet ongezouten pistachenootjes Oud Brugge aardbeien            
kappertjes gele rozijnen spekjes geitenkaasjes in spek peper en zout balsamico boter Parmezaan
Dit is een eenvoudig lenteslaatje, waarmee je kan improviseren naar believen. Hier dus: gemengde sla, geroosterde pijnboompitjes, ontvelde tomatenblokjes, verkruimeld hard gekookt ei, croutons in olijfolie gebakken, gesmoorde eendenborstfilet, ongezouten pistachenootjes, fijne blokjes Oud Brugge, aardbeitjes, kappertjes, gele rozijntjes, krokant gebakken spekjes en in het midden een paar gegrilde geitenkaasjes.
Er kunnen desgewenst ook Parmezaankrullen bij. Dit alles overgoten met een vinaigrette van balsamico en olijfolie. Meer moet dat niet zijn op een zonnige avond.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni