google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
aardappelen grof zout            
Kook vastkokende kleinere aardappelen in de pel, 15 minuten. Giet af en laat afkoelen. Snijd ze dan in 4 wiggen en laat de pel zitten. Frituur de wiggen een eerste keer op 160°C tot ze licht goudbruin kleuren. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Frituur ze dan een 2e keer op 180°C tot ze volledig bruin zijn. Laat uitlekken, bestrooi met grof zout en dien op.

Amerikaanse wedges

Amerikaanse wedges

LEKKER ETEN THUIS

aardappelen grof zout            
Kook vastkokende kleinere aardappelen in de pel, 15 minuten. Giet af en laat afkoelen. Snijd ze dan in 4 wiggen en laat de pel zitten. Frituur de wiggen een eerste keer op 160°C tot ze licht goudbruin kleuren. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Frituur ze dan een 2e keer op 180°C tot ze volledig bruin zijn. Laat uitlekken, bestrooi met grof zout en dien op.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni