google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Amerikaanse wedges

aardappelen grof zout            
Kook vastkokende kleinere aardappelen in de pel, 15 minuten. Giet af en laat afkoelen. Snijd ze dan in 4 wiggen en laat de pel zitten. Frituur de wiggen een eerste keer op 160°C tot ze licht goudbruin kleuren. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Frituur ze dan een 2e keer op 180°C tot ze volledig bruin zijn. Laat uitlekken, bestrooi met grof zout en dien op.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Amerikaanse wedges

aardappelen grof zout            
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kook vastkokende kleinere aardappelen in de pel, 15 minuten. Giet af en laat afkoelen. Snijd ze dan in 4 wiggen en laat de pel zitten. Frituur de wiggen een eerste keer op 160°C tot ze licht goudbruin kleuren. Laat afkoelen tot kamertemperatuur. Frituur ze dan een 2e keer op 180°C tot ze volledig bruin zijn. Laat uitlekken, bestrooi met grof zout en dien op.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN