google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Gegrilde dorade met ratatouille

dorade (goudbrasem) olijfolie knoflook rode ui rode paprika’s courgette aubergine      
tijm rozemarijn peper en zout tomaten tomatenconcentraat olijfolie
Maak op de beide flanken van de vis drie inkepingen tot op de graat en bestrooi met peper en zout. Vul de buikholte met verse tijm en rozemarijn, geplet knoflook en wat peper en zout. Klem de vis in een ingeolied visrooster en grill 10’ boven een matig warm vuur. Draai regelmatig om. De ratatouille is een eenvoudige bereiding waarbij alle groenten, vermeld in de bovenbalk, op stukken gesneden, met tijm en rozemarijn gekookt worden in een diepe pan of gewone kookpot. Breng op smaak met peper, zout en voeg desgewenst wat tomatenpuree toe.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Gegrilde dorade met

ratatouille

dorade (goudbrasem) olijfolie knoflook rode ui rode paprika’s courgette aubergine    
tijm rozemarijn peper en zout tomaten tomatenconcentraat olijfolie
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Maak op de beide flanken van de vis drie inkepingen tot op de graat en bestrooi met peper en zout. Vul de buikholte met verse tijm en rozemarijn, geplet knoflook en wat peper en zout. Klem de vis in een ingeolied visrooster en grill 10’ boven een matig warm vuur. Draai regelmatig om. De ratatouille is een eenvoudige bereiding waarbij alle groenten, vermeld in de bovenbalk, op stukken gesneden, met tijm en rozemarijn gekookt worden in een diepe pan of gewone kookpot. Breng op smaak met peper, zout en voeg desgewenst wat tomatenpuree toe.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN