google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
dorade (goudbrasem) olijfolie knoflook rode ui rode paprika’s courgette aubergine      
tijm rozemarijn peper en zout tomaten tomatenpuree olijfolie
Maak op de beide flanken van de vis drie inkepingen tot op de graat en bestrooi met peper en zout. Vul de buikholte met verse tijm en rozemarijn, geplet knoflook en wat peper en zout. Klem de vis in een ingeolied visrooster en grill 10 minuten boven een matig warm vuur. Draai regelmatig om.

Gegrilde dorade met ratatouille

 

De ratatouille: snijd de ui, paprika’s, courgettes, aubergine in grove stukken. Voeg een paar geplette knoflookteentjes toe. Stoof deze  groenten met tijm en rozemarijn in wat boter in een diepe pan of gewone kookpot. Breng op smaak met peper, zout en voeg desgewenst wat tomatenpuree toe.
Gegrilde dorade met ratatouille

LEKKER ETEN THUIS

dorade (goudbrasem) olijfolie knoflook rode ui rode paprika’s courgette aubergine            
tijm rozemarijn peper en zout tomaten tomatenpuree olijfolie
Maak op de beide flanken van de vis drie inkepingen tot op de graat en bestrooi met peper en zout. Vul de buikholte met verse tijm en rozemarijn, geplet knoflook en wat peper en zout. Klem de vis in een ingeolied visrooster en grill 10 minuten boven een matig warm vuur. Draai regelmatig om.
De ratatouille: snijd de ui, paprika’s, courgettes, aubergine in grove stukken. Voeg een paar geplette knoflookteentjes toe. Stoof deze  groenten met tijm en rozemarijn in wat boter in een diepe pan of gewone kookpot. Breng op smaak met peper, zout en voeg desgewenst wat tomatenpuree toe.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni