google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Salade van tomaat en mozzarella

buffelmozzarella vleestomaten verse basilicum    
olijfolie balsamico peper & zout
Vinaigrette: mix gelijke hoeveelheden olijfolie en rode balsamico tot een homogene substantie. Op het bord: afwisselend schijven tomaat en mozzarella. Indien gewenst kruiden met peper en zout. Werk af met blaadjes basilicum en besprenkel met de vinaigrette.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Salade van tomaat

en mozzarella

buffelmozzarella vleestomaten verse basilicum    
olijfolie balsamico peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Vinaigrette: mix gelijke hoeveelheden olijfolie en rode balsamico tot een homogene substantie. Op het bord: afwisselend schijven tomaat en mozzarella. Indien gewenst kruiden met peper en zout. Werk af met blaadjes basilicum en besprenkel met de vinaigrette.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN