google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
buffelmozzarella vleestomaten verse basilicum    
olijfolie balsamico peper & zout
Vinaigrette: mix gelijke hoeveelheden olijfolie en rode balsamico tot een homogene substantie. Op het bord: afwisselend schijven tomaat en mozzarella. Indien gewenst kruiden met peper en zout. Werk af met blaadjes basilicum en besprenkel met de vinaigrette.

Insalata caprese

Insalade caprese

LEKKER ETEN THUIS

buffelmozzarella vleestomaten verse basilicum            
olijfolie balsamico peper & zout
Vinaigrette: mix gelijke hoeveelheden olijfolie en rode balsamico tot een homogene substantie. Op het bord: afwisselend schijven tomaat en mozzarella. Indien gewenst kruiden met peper en zout. Werk af met blaadjes basilicum en besprenkel met de vinaigrette.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni