google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Aardappelpuree

aardappelen eieren room
boter nootmuskaat peper & zout
Kies voor bloemige aardappelen en kook ze geschild en gehalveerd 20’. Giet af en plet ze met de aardappelstamper. Voeg boter toe en dan peper, zout en nootmuskaat naar smaak. Roer goed om en voeg 1 à 2 eidooiers toe. Meng tenslotte room met de puree tot de gewenste dikte bereikt is.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Aardappelpuree

aardappelen eieren room
boter nootmuskaat peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies voor bloemige aardappelen en kook ze geschild en gehalveerd 20’. Giet af en plet ze met de aardappelstamper. Voeg boter toe en dan peper, zout en nootmuskaat naar smaak. Roer goed om en voeg 1 à 2 eidooiers toe. Meng tenslotte room met de puree tot de gewenste dikte bereikt is.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN