google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Lauwe tonijnsalade met guacamole

verse tonijnmoten  avocado  citroen  koriander peterselie  sjalot kropsla eieren mayonaise    
bieslook  kerstomaatjes  paprikapoeder  peper & zout visbouillon  mosselkruiden pijpajuin  brood
Tonijnsalade: pocheer de tonijn in visbouillon, opgekookt met mosselkruiden. De vis mag niet meer rosé zijn. Laat even afkoelen maar niet koud worden en prak de tonijnmoten grof met mayonaise.  De lamellenstructuur moet nog herkenbaar zijn. Breng op smaak met peper en zout. Meng met in fijne ringetjes gesneden pijpajuin. Vul ramekins met de tonijnsalade en stort ze uit op de borden. Guacamole: Hak het vruchtvlees grof, besprenkel met citroensap en meng met een paar lepels pocheervocht, fijn gehakte koriander en peterselie. Voeg een fijngehakt sjalotje toe en breng op smaak met peper en zout. Op het bord: een lepel guacamole en het torentje tonijnsalade. Werk dit lunchgerechtje af met hard gekookt ei, bestrooid met paprikapoeder, peper en zout, kerstomaatjes, sla, gesnipperd bieslook en een schijfje citroen. Serveer met toast.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Lauwe tonijnsalade

met guacamole

verse tonijnmoten  avocado  citroen  koriander peterselie  sjalot kropsla eieren mayonaise    
bieslook  kerstomaatjes  paprikapoeder  peper & zout visbouillon  mosselkruiden pijpajuin  brood
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Tonijnsalade: pocheer de tonijn in visbouillon, opgekookt met mosselkruiden. De vis mag niet meer rosé zijn. Laat even afkoelen maar niet koud worden en prak de tonijnmoten grof met mayonaise.  De lamellenstructuur moet nog herkenbaar zijn. Breng op smaak met peper en zout. Meng met in fijne ringetjes gesneden pijpajuin. Vul ramekins met de tonijnsalade en stort ze uit op de borden. Guacamole: Hak het vruchtvlees grof, besprenkel met citroensap en meng met een paar lepels pocheervocht, fijn gehakte koriander en peterselie. Voeg een fijngehakt sjalotje toe en breng op smaak met peper en zout. Op het bord: een lepel guacamole en het torentje tonijnsalade. Werk dit lunchgerechtje af met hard gekookt ei, bestrooid met paprikapoeder, peper en zout, kerstomaatjes, sla, gesnipperd bieslook en een schijfje citroen. Serveer met toast.
Made by Belgisch Koken
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN