google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Quiche met prei en gekookte ham

kruimeldeegtaartbodem  boter  bloem  prei  ui  knoflook  gekookte hesp in blokjes groentenbouillon     
peper en zout  cayennepeper  nootmuskaat  tijm  25 cl room  4 eieren  Zwitserse Gruyère
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bak de taartbodem blind met gewicht gedurende 20 minuten. Maak ondertussen de vulling: sauteer gesneden ui, prei, en knoflook in boter met een kuipje groentenbouillon. voeg op het einde de gekookte hespenblokjes toe en laat die even meesudderen. Breng op smaak met gedroogde tijm, peper, zout, cayennepeper en nootmuskaat. Laat op laag vuur wat uitdampen, want deze bereidng moet zo droog mogelijk zijn. Maak een mengsel van eieren, room en geraspte Zwitserse Gruyère. Maak de taartbodem vrij, schep er de preibereiding in en daarop de ei-kaas- room bereiding. Bedek met de rest van de gemalen Gruyère en zet 35 minuten in een oven op 185°C.

Quiche met prei en

gekookte ham

kruimeldeegtaartbodem  boter  bloem  prei  ui  knoflook  gekookte hesp in blokjes groentenbouillon     
peper en zout  cayennepeper  nootmuskaat  tijm  25 cl room  4 eieren  Zwitserse Gruyère
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Bak de taartbodem blind met gewicht gedurende 20 minuten. Maak ondertussen de vulling: sauteer gesneden ui, prei, en knoflook in boter met een kuipje groentenbouillon. voeg op het einde de gekookte hespenblokjes toe en laat die even meesudderen. Breng op smaak met gedroogde tijm, peper, zout, cayennepeper en nootmuskaat. Laat op laag vuur wat uitdampen, want deze bereidng moet zo droog mogelijk zijn. Maak een mengsel van eieren, room en geraspte Zwitserse Gruyère. Maak de taartbodem vrij, schep er de preibereiding in en daarop de ei-kaas-room bereiding. Bedek met de rest van de gemalen Gruyère en zet 35 minuten in een oven op 185°C.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN