google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Maatjesharing met watermeloen en broccolini

maatjesharing broccolini watermeloen gele paprika            
selderijzout peper room basilicum
Schil de broccolini zoals een asperge. Stoom gaar, bijvoorbeeld in de microgolfoven (5 minuten op 750 W). Bewaar één volledige stengel en een roosje per bord. Mix de rest van de broccolini met wat room en selderijzout. Steek met een klein en een iets groter ringetje rondjes uit een watermeloen. Op het bord: de stengel en parallell daaraan de maatjesfilets, een lepel  broccolinipuree, de meloenringetjes met daarop een plukje basilicum en het bewaarde roosje. Geef een gele kleurtoets met fijne ringetjes gele paprika. Geef de maatjes indien gewenst een draai uit de pepermolen.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Maatjesharing met

watermeloen en

broccolini

maatjesharing broccolini watermeloen gele paprika            
selderijzout peper room basilicum
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Schil de broccolini zoals een asperge. Stoom gaar, bijvoorbeeld in de microgolfoven (5 minuten op 750 W). Bewaar één volledige stengel en een roosje per bord. Mix de rest van de broccolini met wat room en selderijzout. Steek met een klein en een iets groter ringetje rondjes uit een watermeloen. Op het bord: de stengel en parallell daaraan de maatjesfilets, een lepel  broccolinipuree, de meloenringetjes met daarop een plukje basilicum en het bewaarde roosje. Geef een gele kleurtoets met fijne ringetjes gele paprika. Geef de maatjes indien gewenst een draai uit de pepermolen.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN