google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
aubergine  rode paprika  sjalot  knoflook  paprikapoeder       
peper & zout  peterselie  koolrabi  groentebouillon  chateaubriand
De gevulde aubergine: halveer de aubergine en haal een deel van het vruchtvlees eruit zonder de schil te beschadigen. Snijd dit samen met rode paprika, knoflook en sjalot in brunoise en meng met zacht paprikapoeder, peper en zout. Vul de uitgeholde helften met het mengsel, wikkel in aluminiumfolie en zet 35 minuten in een oven op 185°C. Bestrooi met gehakte peterselie bij het opdienen. Koolrabimousseline: schil de koolrabi, snijd ze in grote dobbelstenen en kook ze gaar in water. Giet af en breng op smaak met peper, zout en een half blokje groentebouillon. Pureer tot mousseline.  

Chateaubriand met koolrabimousseline

  

De chateaubriand: grill en quadrilleer de chateaubriand of een andere stuk rundsvlees tot de gewenste cuisson. Doe dit met een grill met antikleeflaag. Kruid met peper en zout. Dit recept bevat geen toegevoegde vetstoffen zoals boter, olie of room. Het is bovendien koolhydraatarm.
Chateaubriand met  koolrabimousseline

LEKKER ETEN THUIS

aubergine  rode paprika  sjalot  knoflook  paprikapoeder       
peper & zout  peterselie  koolrabi  groentebouillon  chateaubriand
De gevulde aubergine: halveer de aubergine en haal een deel van het vruchtvlees eruit zonder de schil te beschadigen. Snijd dit samen met rode paprika, knoflook en sjalot in brunoise en meng met zacht paprikapoeder, peper en zout. Vul de uitgeholde helften met het mengsel, wikkel in aluminiumfolie en zet 35 minuten in een oven op 185°C. Bestrooi met gehakte peterselie bij het opdienen. Koolrabimousseline: schil de koolrabi, snijd ze in grote dobbelstenen en kook ze gaar in water. Giet af en breng op smaak met peper, zout en een half blokje groentebouillon. Pureer tot mousseline.  
De chateaubriand: grill en quadrilleer de chateaubriand of een andere stuk rundsvlees tot de gewenste cuisson. Doe dit met een grill met antikleeflaag. Kruid met peper en zout. Dit recept bevat geen toegevoegde vetstoffen zoals boter, olie of room. Het is bovendien koolhydraatarm.
privacy beleid
aubergine  rode paprika  sjalot  knoflook  paprikapoeder       
peper & zout  peterselie  koolrabi  groentebouillon  chateaubriand
De gevulde aubergine: halveer de aubergine en haal een deel van het vruchtvlees eruit zonder de schil te beschadigen. Snijd dit samen met rode paprika, knoflook en sjalot in brunoise en meng met zacht paprikapoeder, peper en zout. Vul de uitgeholde helften met het mengsel, wikkel in aluminiumfolie en zet 35 minuten in een oven op 185°C. Bestrooi met gehakte peterselie bij het opdienen. Koolrabimousseline: schil de koolrabi, snijd ze in grote dobbelstenen en kook ze gaar in water. Giet af en breng op smaak met peper, zout en een half blokje groentebouillon. Pureer tot mousseline.  

Chateaubriand met

  

De chateaubriand: grill en quadrilleer de chateaubriand of een andere stuk rundsvlees tot de gewenste cuisson. Doe dit met een grill met antikleeflaag. Kruid met peper en zout. Dit recept bevat geen toegevoegde vetstoffen zoals boter, olie of room. Het is bovendien koolhydraatarm.

koolrabimousseline

privacy beleid