google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Chateaubriand met gevulde aubergine en

koolrabimousseline

aubergine  rode paprika  sjalot  knoflook  paprikapoeder       
peper & zout  peterselie  koolrabi  groentebouillon  chateaubriand
De gevulde aubergine: halveer de aubergine en haal een deel van het vruchtvlees eruit zonder de schil te beschadigen. Snijd dit samen met rode paprika, knoflook en sjalot in brunoise en meng met zacht paprikapoeder, peper en zout. Vul de uitgeholde helften met het mengsel, wikkel in aluminiumfolie en zet 35 minuten in een oven op 185°C. Bestrooi met gehakte peterselie bij het opdienen. Koolrabimousseline: schil de koolrabi, snijd ze in grote dobbelstenen en kook ze gaar in water. Giet af en breng op smaak met peper, zout en een half blokje groentebouillon. Pureer tot mousseline. De chateaubriand: grill en quadrilleer de chateaubriand of een andere stuk rundsvlees volgens de gewenste cuisson. Doe dit met een grill met antikleeflaag. Kruid met peper en zout. Dit recept bevat geen toegevoegde vetstoffen zoals boter, olie of room. Het is bovendien koolhydraatarm.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Chateaubriand met

gevulde aubergine en

koolrabimousseline

aubergine  rode paprika  sjalot  knoflook  paprikapoeder       
peper & zout  peterselie  koolrabi  groentebouillon  chateaubriand
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
De gevulde aubergine: halveer de aubergine en haal een deel van het vruchtvlees eruit zonder de schil te beschadigen. Snijd dit samen met rode paprika, knoflook en sjalot in brunoise en meng met zacht paprikapoeder, peper en zout. Vul de uitgeholde helften met het mengsel, wikkel in aluminiumfolie en zet 35 minuten in een oven op 185°C. Bestrooi met gehakte peterselie bij het opdienen. Koolrabimousseline: schil de koolrabi, snijd ze in grote dobbelstenen en kook ze gaar in water. Giet af en breng op smaak met peper, zout en een half blokje groentebouillon. Pureer tot mousseline. De chateaubriand: grill en quadrilleer de chateaubriand of een andere stuk rundsvlees volgens de gewenste cuisson. Doe dit met een grill met antikleeflaag. Kruid met peper en zout. Dit recept bevat geen toegevoegde vetstoffen zoals boter, olie of room. Het is bovendien koolhydraatarm.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN