google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Zalm met warme avocadosaus, spinaziestoemp en

romanescokool

zalmmoten romanesco kool peper & zout dille avocado citroensap             
groentebouillon room spinazie aardappelpuree olijfolie bieslook
De romanesco kool (groene torentjesbloemkool) is 20 minuten gestoomd en niet gekruid. . De warme avocadosaus maak je zo: haal het vruchtvlees uit rijpe avocado’s en mix in de blender met wat citroensap en groentebouillon. Breng op smaak met peper en zout. Voeg room toe en warm op, net voor het gebruik, in de microgolfoven. Het kan natuurlijk ook gewoon op het vuur. De spinazie stoemp is een klassieke aardappelpuree waaraan gemixte spinazie toegevoegd wordt. De zalm is gebakken in olijfolie en gekruid met peper, zout en dille. Hier wordt dit schoteltje afgewerkt met een takje dille en wat sprietjes bieslook.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.

Zalm met warme

avocadosaus,

spinaziestoemp en

romanescokool

zalmmoten romanesco kool peper & zout dille avocado citroensap             
groentebouillon room spinazie aardappelpuree olijfolie bieslook
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
De romanesco kool (groene torentjesbloemkool) is 20 minuten gestoomd en niet gekruid. . De warme avocadosaus maak je zo: haal het vruchtvlees uit rijpe avocado’s en mix in de blender met wat citroensap en groentebouillon. Breng op smaak met peper en zout. Voeg room toe en warm op, net voor het gebruik, in de microgolfoven. Het kan natuurlijk ook gewoon op het vuur. De spinazie stoemp is een klassieke aardappelpuree waaraan gemixte spinazie toegevoegd wordt. De zalm is gebakken in olijfolie en gekruid met peper, zout en dille. Hier wordt dit schoteltje afgewerkt met een takje dille en wat sprietjes bieslook.
Kies altijd voor vis met het label van de duurzame visvangst. Het garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie.
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN