google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
zalmmoten romanesco kool peper & zout dille avocado citroensap             
groentebouillon room spinazie aardappelpuree olijfolie bieslook
De romanesco kool (groene torentjesbloemkool) is 20 minuten gestoomd en niet gekruid. . De warme avocadosaus maak je zo: haal het vruchtvlees uit rijpe avocado’s en mix in de blender met wat citroensap en groentebouillon. Breng op smaak met peper en zout.

Zalm met warme avocadosaus

Voeg room toe en warm op, net voor het gebruik, in de microgolfoven. Het kan natuurlijk ook gewoon op het vuur. De spinazie stoemp is een klassieke aardappelpuree waaraan gemixte spinazie toegevoegd wordt. De zalm is gebakken in olijfolie en gekruid met peper, zout en dille. Hier wordt dit schoteltje afgewerkt met een takje dille en wat sprietjes bieslook.
Zalm met warme avocadosaus

LEKKER ETEN THUIS

zalmmoten romanesco kool peper & zout dille avocado citroensap             
groentebouillon room spinazie aardappelpuree olijfolie bieslook
De romanesco kool (groene torentjesbloemkool) is 20 minuten gestoomd en niet gekruid. . De warme avocadosaus maak je zo: haal het vruchtvlees uit rijpe avocado’s en mix in de blender met wat citroensap en groentebouillon. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg room toe en warm op, net voor het gebruik, in de microgolfoven. Het kan natuurlijk ook gewoon op het vuur. De spinazie stoemp is een klassieke aardappelpuree waaraan gemixte spinazie toegevoegd wordt. De zalm is gebakken in olijfolie en gekruid met peper, zout en dille. Hier wordt dit schoteltje afgewerkt met een takje dille en wat sprietjes bieslook.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni