google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
3 eidooiers 100 g poedersuiker 250 cc volle melk        
200 cc slagroom 15 g cacao 1 tl oploskoffie
Chocolade-ijs: klop de dooiers met de suiker, de cacao, de oploskoffie en 50 cc melk tot de cacao opgelost is. Voeg nu de rest van de melk toe. Klop de slagroom bijna stijf.

Chocolade-ijs

Meng beide bereidingen tot een homogene massa. Zet op ijsstand in de ijsmachine en bewaar in de diepvries. Decoreer volgens eigen inzicht, bijvoorbeeld met Brésiliennenootjes, een lepeltje advokaat, opgeklopte slagroom, cacaopoeder, …
Chocolade-ijs

LEKKER ETEN THUIS

3 eidooiers 100 g poedersuiker 250 cc volle melk        
200 cc slagroom 15 g cacao 1 tl oploskoffie
Chocolade-ijs: klop de dooiers met de suiker, de cacao, de oploskoffie en 50 cc melk tot de cacao opgelost is. Voeg nu de rest van de melk toe. Klop de slagroom bijna stijf.
Meng beide bereidingen tot een homogene massa. Zet op ijsstand in de ijsmachine en bewaar in de diepvries. Decoreer volgens eigen inzicht, bijvoorbeeld met Brésiliennenootjes, een lepeltje advokaat, opgeklopte slagroom, cacaopoeder, …
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni