google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Chocolade-ijs

3 eidooiers 100 g poedersuiker 250 cc volle melk        
200 cc slagroom 15 g cacao 1 tl oploskoffie
Chocolade-ijs: klop de dooiers met de suiker, de cacao, de oploskoffie en 50 cc melk tot de cacao opgelost is. Voeg nu de rest van de melk toe. Klop de slagroom bijna stijf. Meng beide bereidingen tot een homogene massa. Zet op ijsstand in de ijsmachine en bewaar in de diepvries. Decoreer volgens eigen inzicht, bijvoorbeeld met Brésiliennenootjes, een lepeltje advokaat, opgeklopte slagroom, cacaopoeder, …
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Chocolade-ijs

3 eidooiers 100 g poedersuiker 250 cc volle melk        
200 cc slagroom 15 g cacao 1 tl oploskoffie
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Chocolade-ijs: klop de dooiers met de suiker, de cacao, de oploskoffie en 50 cc melk tot de cacao opgelost is. Voeg nu de rest van de melk toe. Klop de slagroom bijna stijf. Meng beide bereidingen tot een homogene massa. Zet op ijsstand in de ijsmachine en bewaar in de diepvries. Decoreer volgens eigen inzicht, bijvoorbeeld met Brésiliennenootjes, een lepeltje advokaat, opgeklopte slagroom, cacaopoeder, …
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN