google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
kruimeldeeg prei ui knoflookboter groentebouillon    
verse zalm 3 eieren 2,5 dl room peper en zout
Wrijf een siliconen ronde taartvorm in met boter. Druk er het kruimeldeeg in en doorprik de bodem. Knip de randen bij. Snijd het preiwit, de ui en een paar teentjes knoflook fijn en sauteer ze in wat boter met een kuipje groentebouillon. Klop de eieren op met de room. Kruid met peper en zout. Snijd de verse zalm in brokjes.

Quiche met zalm, prei en ui

 

Vul de taartbodem met een laag groentebereiding. Druk daarin gelijkmatig verdeeld de zalm en overgiet met de ei- roommengeling. Zet de taartvorm 40 minuten in een oven op 185°C. Zet de laatste 10 minuten de heteluchtblazer aan. Laat afkoelen en opstijven in de koelkast.
Quiche met zalm, prei en ui

LEKKER ETEN THUIS

kruimeldeeg prei ui knoflookboter groentebouillon            
verse zalm 3 eieren 2,5 dl room peper en zout
Wrijf een siliconen ronde taartvorm in met boter. Druk er het kruimeldeeg in en doorprik de bodem. Knip de randen bij. Snijd het preiwit, de ui en een paar teentjes knoflook fijn en sauteer ze in wat boter met een kuipje groentebouillon. Klop de eieren op met de room. Kruid met peper en zout. Snijd de verse zalm in brokjes.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni