google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Praagse schnitzel

varkenslapjes bloem eieren
paneermeel boter peper & zout
Leg de lapjes tussen twee vellen pastiekfolie en rol ze dun uit met een deegroller. Bestuif ze met bloem, haal ze door het geklutste ei en dan door het paneermeel. Bak ze in een pan met ruim veel boter, 5 à 6 minuten aan elke kant, tot de schnitzels goudbruin en krokant zijn. Je kan ze op de Praagse manier opdienen met een schijfje citroen, augurkjes, salade en ‘hranolky’ (frietjes), of zoals op de foto, met een Belgisch ‘begeleidingsteam’ van spruitjes, wittekool in roomsaus en gebakken bloemkool.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Praagse schnitzel

varkenslapjes bloem eieren
paneermeel boter peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Leg de lapjes tussen twee vellen pastiekfolie en rol ze dun uit met een deegroller. Bestuif ze met bloem, haal ze door het geklutste ei en dan door het paneermeel. Bak ze in een pan met ruim veel boter, 5 à 6 minuten aan elke kant, tot de schnitzels goudbruin en krokant zijn. Je kan ze op de Praagse manier opdienen met een schijfje citroen, augurkjes, salade en ‘hranolky’ (frietjes), of zoals op de foto, met een Belgisch ‘begeleidingsteam’ van spruitjes, wittekool in roomsaus en gebakken bloemkool.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN