google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
spaghetti bospaddenstoelen truffelolie Parmesan
olijfolie pancetta of ontbijtspek peper & zout uit de molen
Snijd het ontbijtspek (of pancetta) in fijne reepjes en bak het krokant in een beetje olijfolie. Giet af. Kuis de bospaddenstoelenmengeling en bak ze in een beetje truffelolie. Breng op smaak met peper en zout, beiden uit de molen.

Spaghetti ai funghi della foresta

 

Kook de spaghetti al dente en bestuif met wat olijfolie om het kleven te vermijden. Rasp de Parmesan. Voeg alle ingrediënten samen in het bord volgens smaak.
Spaghetti ai funghi della foresta

LEKKER ETEN THUIS

spaghetti bospaddenstoelen truffelolie Parmesan        
olijfolie pancetta of ontbijtspek peper & zout uit de molen
Snijd het ontbijtspek (of pancetta) in fijne reepjes en bak het krokant in een beetje olijfolie. Giet af. Kuis de bospaddenstoelenmengeling en bak ze in een beetje truffelolie. Breng op smaak met peper en zout, beiden uit de molen.
Kook de spaghetti al dente en bestuif met wat olijfolie om het kleven te vermijden. Rasp de Parmesan. Voeg alle ingrediënten samen in het bord volgens smaak.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni