google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Spaghetti ai funghi della foresta

spaghetti bospaddenstoelen truffelolie Parmesan
olijfolie pancetta of ontbijtspek peper & zout uit de molen
Snijd het ontbijtspek (of pancetta) in fijne reepjes en bak het krokant in een beetje olijfolie. Giet af. Kuis de bospaddenstoelenmengeling en bak ze in een beetje truffelolie. Breng op smaak met peper en zout, beiden uit de molen. Kook de spaghetti al dente en bestuif met wat olijfolie om het kleven te vermijden. Rasp de Parmesan. Voeg alle ingrediënten samen in het bord volgens smaak.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Spaghetti ai funghi

della foresta

spaghetti bospaddenstoelen truffelolie Parmesan  
olijfolie pancetta of ontbijtspek peper & zout uit de molen
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd het ontbijtspek (of pancetta) in fijne reepjes en bak het krokant in een beetje olijfolie. Giet af. Kuis de bospaddenstoelenmengeling en bak ze in een beetje truffelolie. Breng op smaak met peper en zout, beiden uit de molen. Kook de spaghetti al dente en bestuif met wat olijfolie om het kleven te vermijden. Rasp de Parmesan. Voeg alle ingrediënten samen in het bord volgens smaak.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN