google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
macaroni dobbelsteentjes gekookte ham bloem boter melk  
parmezaan gorgonzola gruyère peper & zout
Kook de macaroni gaar al dente en laat uitlekken. Bak de hamblokjes kort aan in boter en giet af. De saus: maak een roux (gesmolten boter en bloem) en leng die aan met melk tot een bechamel. Voeg af het vuur geraspte parmesan en gorgonzola toe en meng tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.

Gegratineerde macaroni

 

Voeg de drie bereidingen samen en meng goed. Giet het mengsel in een ovenschotel en dek af met een laag gemalen gruyère, gemengd met parmesan. Zet de schotel even onder de grill tot de kaas kleurt, indien de bereiding juist gemaakt en dus nog warm is. Indien koud en niet- gegratineerd uit de koelkast, dan eerst 25 minuten op 185°C waarvan de laatste minuten onder de grill.
Gegratineerde macaroni

LEKKER ETEN THUIS

macaroni dobbelsteentjes gekookte ham bloem boter melk  
parmezaan gorgonzola gruyère peper & zout
Kook de macaroni gaar al dente en laat uitlekken. Bak de hamblokjes kort aan in boter en giet af. De saus: maak een roux (gesmolten boter en bloem) en leng die aan met melk tot een bechamel. Voeg af het vuur geraspte parmesan en gorgonzola toe en meng tot een gladde saus. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de drie bereidingen samen en meng goed. Giet het mengsel in een ovenschotel en dek af met een laag gemalen gruyère, gemengd met parmesan. Zet de schotel even onder de grill tot de kaas kleurt, indien de bereiding juist gemaakt en dus nog warm is. Indien koud en niet-gegratineerd uit de koelkast, dan eerst 25 minuten op 185°C waarvan de laatste minuten onder de grill.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni