google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Ovenaardappeltjes met tijm en knoflook

krielaardappeltjes olijfolie peper & zout  
tijm hele, ongepelde knoflooktenen
Snijd ongeschilde krieltjes in 4 wiggen. Meng ze met een paar flinke scheuten olijfolie, peper, zout, tijm en hele knoflooktenen in de schil. Meng goed en leg ze op één laag in een platte ovenschaal. Plaats de schaal 45 minuten in het midden een oven, voorverwarmd op 185°C. Schep ze om het kwartier om. Ze zijn ze klaar als ze rondom goudbruin zijn. De knoflooktenen zijn helemaal zacht en je kan ze op je bord uitknijpen en als knoflookpuree eten bij de aardappeltjes.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Ovenaardappeltjes

met tijm en

knoflook

krielaardappeltjes olijfolie peper & zout  
tijm hele, ongepelde knoflooktenen
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Snijd ongeschilde krieltjes in 4 wiggen. Meng ze met een paar flinke scheuten olijfolie, peper, zout, tijm en hele knoflooktenen in de schil. Meng goed en leg ze op één laag in een platte ovenschaal. Plaats de schaal 45 minuten in het midden een oven, voorverwarmd op 185°C. Schep ze om het kwartier om. Ze zijn ze klaar als ze rondom goudbruin zijn. De knoflooktenen zijn helemaal zacht en je kan ze op je bord uitknijpen en als knoflookpuree eten bij de aardappeltjes.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN