google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Spaghetti met oesterzwammen en kastanjechampignons

spaghetti oesterzwammen kastanjechampignons gebraiseerde ham room    
Parmesan peterselie olijfolie peper & zout
Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de verpakking. Kuis en bak de versneden champignons en oesterzwammen in een weinig olijfolie. Snijd de dikke plakken ham in dobbelsteentjes en doe ze bij de paddenstoelen in de pan. Laat even verder bakken. Giet er nu een volume ongeklopte room bij en breng op smaak met peper en zout. Laat inkoken tot sausdikte. Schaaf de Parmesan en hak de peterselie. Op het bord: de spaghetti met daarop een lepel paddenstoelenbereiding. Werk af met de geschaafde Parmesan en gehakte peterselie.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Spaghetti met

oesterzwammen en

kastanje-

champignons

spaghetti oesterzwammen kastanjechampignons gebraiseerde ham room    
Parmesan peterselie olijfolie peper & zout
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de verpakking. Kuis en bak de versneden champignons en oesterzwammen in een weinig olijfolie. Snijd de dikke plakken ham in dobbelsteentjes en doe ze bij de paddenstoelen in de pan. Laat even verder bakken. Giet er nu een volume ongeklopte room bij en breng op smaak met peper en zout. Laat inkoken tot sausdikte. Schaaf de Parmesan en hak de peterselie. Op het bord: de spaghetti met daarop een lepel paddenstoelenbereiding. Werk af met de geschaafde Parmesan en gehakte peterselie.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN