google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
spaghetti oesterzwammen kastanjechampignons gebraiseerde ham room    
Parmesan peterselie olijfolie peper & zout
Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de verpakking. Kuis en bak de versneden champignons en oesterzwammen in een weinig olijfolie. Snijd de dikke plakken ham in dobbelsteentjes en doe ze bij de paddenstoelen in de pan. Laat even verder bakken.

Spaghetti met oesterzwammen

Giet er nu een volume ongeklopte room bij en breng op smaak met peper en zout. Laat inkoken tot sausdikte. Schaaf de Parmesan en hak de peterselie. Op het bord: de spaghetti met daarop een lepel paddenstoelenbereiding. Werk af met de geschaafde Parmesan en gehakte peterselie.
Spaghetti met oesterzwammen

LEKKER ETEN THUIS

spaghetti oesterzwammen kastanjechampignons gebraiseerde ham room    
Parmesan peterselie olijfolie peper & zout
Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de verpakking. Kuis en bak de versneden champignons en oesterzwammen in een weinig olijfolie. Snijd de dikke plakken ham in dobbelsteentjes en doe ze bij de paddenstoelen in de pan. Laat even verder bakken.
Giet er nu een volume ongeklopte room bij en breng op smaak met peper en zout. Laat inkoken tot sausdikte. Schaaf de Parmesan en hak de peterselie. Op het bord: de spaghetti met daarop een lepel paddenstoelenbereiding. Werk af met de geschaafde Parmesan en gehakte peterselie.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni