google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html

Spaghetti met Parmaham

spaghetti Parmaham geschaafde Parmesan truffelolie bouillonblokje voor pasta    
olijfolie peper uit de molen
Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de verpakking en voeg een blokje bouillon voor pasta bij het kookwater. Giet af, besprenkel met olijfolie en meng goed. Doe de pasta in de borden en werk af met gescheurde Parmaham en geschaafde Parmesan. Accentueer de smaak met een paar draaien uit de pepermolen en een paar druppels truffelolie.
Made by Belgisch Koken
LEKKER ETEN THUIS  GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS

Spaghetti met

Parmaham

spaghetti Parmaham geschaafde Parmesan truffelolie bouillonblokje voor pasta    
olijfolie peper uit de molen
LEKKER ETEN THUIS GEZOND, AFWISSELEND EN EIGENTIJDS
Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de verpakking en voeg een blokje bouillon voor pasta bij het kookwater. Giet af, besprenkel met olijfolie en meng goed. Doe de pasta in de borden en werk af met gescheurde Parmaham en geschaafde Parmesan. Accentueer de smaak met een paar draaien uit de pepermolen en een paar druppels truffelolie.
Made by Belgisch Koken
          RECEPT VAN DE MAAND          ALLE RECEPTEN