google-site-verification: google282ce4667ad1b27d.html
spaghetti Parmaham geschaafde Parmesan truffelolie    
olijfolie peper uit de molen
Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de verpakking. Giet af, besprenkel met olijfolie en meng goed.

Spaghetti met Parmaham

Doe de pasta in de borden en werk af met gescheurde Parmaham en geschaafde Parmesan. Accentueer de smaak met een paar draaien uit de pepermolen en een paar druppels truffelolie.
Spaghetti met Parmaham

LEKKER ETEN THUIS

spaghetti Parmaham geschaafde Parmesan truffelolie    
olijfolie peper uit de molen
Kook de spaghetti al dente volgens de instructies op de verpakking. Giet af, besprenkel met olijfolie en meng goed.
Doe de pasta in de borden en werk af met gescheurde Parmaham en geschaafde Parmesan. Accentueer de smaak met een paar draaien uit de pepermolen en een paar druppels truffelolie.
Bouquet Webmagazine over gezond eten met een goed geweten  garni